To je to što me zanima!

Andrijanina majka tvrdi da novinski napisi nisu točni

Andrijanina majka demantirala je navode srpskog Blica kako Andrijana ne smije ući u Tošin i njen zajednički stan. Traži da je se ostavi na miru
Vidi originalni članak

Andrijanina majka demantirala je navode srpskog Blica kako Andrijana ne smije ući u Tošin i njen zajednički stan. U intervjuu za makedonske Vesti majka kaže kako Andrijana ne čita novine i ne gleda televiziju te je ne zanima što o njoj govore.
- Ja sam zato čula svakakve gluposti, poput priča da je trudna, što nije točno. Moja kći ima pravo na tugu i zato vas molim da je ostavite na miru da tuguje za svojim Tošom. U ovom trenutku ona još nije spremna davati izjave i demantirati napise u novinama - rekla je Milena Budimir. Demantirani su također i navodi kako je Tošin stan zapečaćen i kako se u njega može ući samo uz dopuštenje obitelji, a Andrijani navodno nikad nije bilo zabranjeno ući u stan.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • clara 23.10.2007.

    novinari...ne znam zašto nas tjerate da vas vrijeđamo i da budemo gomila Zdravka Mamića, mislim, stvarno sami sebe dovodite u situaciju da vas vrijeđamo i preziremo....ma kako možete u ovoj situaciji kopati po nečijem životu..po životima onih koji vam se u ovom trenutku ne mogu suprostaviti..Toše jer ga nema fizički više tu, pokoj mu duši, i njegova djevojka koja od bola sigurno i ne može govoriti...ma pustite njegove najbliže da tuguju jer imaju za kim...pustite i Andrijaninu mamu...zar je sad najvažnije da javnost bude upoznata na koji način će se razdijeliti Tošina imovina...ne znam jeste li provjerili jeli imao on ili netko od njegovih kakav kredit pa da im pomognete otplaćivati ih s obzirom da zarađujete na njihovim imenima...dajte nam lijepe stvari o Toši, slike i pjesme...jer nemojte zaboraviti...on je nama dao najljepše stvari...dao nam je lijepe pjesme, osmjeh i pokazivao svojim primjerom kako postati dobar čovjek, još je jednom dokazao da sirotinja rađa poštenje i dobrotu...

  • nenaa 22.10.2007.

    Ma novinari su pretjerali. Jadna cura ja neznam kako je živa. Ne znam kako bi se ja nosila sa tim. Ja stvarno vjerujem da ona ne čita novine. Ni ona ni Toše to ne zaslužuju. Bez obzira bili poznati ili ne to nitko ne zaslužuje.

  • Xenci 22.10.2007.

    Novinari stvarno nekad znaju pretjerati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare