To je to što me zanima!

Angela Merkel će priznati Krim za sigurnu isporuku plina?

Na tom se planu navodno radilo sve dok u Ukrajini nije srušen malezijski zrakoplov. Ipak oni koji su dobro upućeni u cijelu situaciju vjeruju da je on jedino rješenje
Vidi originalni članak

Za normalizaciju stanju u Ukrajini njemačka kancelarka Angela Merkel je obećala Rusiji da će međunarodne zajednice priznati Krim, ali samo ako Rusija osigura nesmetanu isporuku plina Ukrajini i Europi, piše britanski Independent. Naime, dok EU najavljuje sankcije protiv Rusije, navodno se vode tajni pregovori između Merkel i ruskog predsjednika Vladimira Putina. Prvi korak u stabilizaciji trebao bi biti rusko povlačenje novčane i vojne podrške proruskim separatističkim skupinama u istočnoj Ukrajini. No toj bi se regiji, prema dogovoru, ipak dala određena autonomija unutar Ukrajine. 

Na ovom se planu navodno radilo sve dok u Ukrajini nije srušen malezijski zrakoplov. Ipak oni koji su dobro upućeni u cijelu situaciju vjeruju da je takav plan jedino moguće rješenje za stanje u Ukrajini. 

Idi na 24sata

Komentari 199

  • piramida 02.08.2014.

    naivni ukrainci ,drzava ode u nekakve neovisne republike i nikada providna dana vise u ukraini bitce ista kao bosna i hercegovina.

  • melidony 01.08.2014.

    To ćemo još vidjeti ali jedno je sigurno. Angela Merkel je žena na svom mjestu, vrlo pragmatična i točno zna što radi i zašto. Da je nama takav lider, već bismo bili u plusu bar 5%.

  • kormilar 01.08.2014.

    Ako Merkelica prizna Putinu Krim u zamjenu za sigurnu isporuku nafte, onda je čisti trgovac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare