To je to što me zanima!

Ankete: Očekuje se teška borba za mjesto u 2. krugu

Andrija Hebrang i Dragan Primorac primaknuli su se Nadanu Vidoševiću i Milanu Bandiću na oko 5 posto glasova. Nadaju se da će to stići do izbora
Vidi originalni članak

Izborna utrka prema posljednjim anketama sve je neizvjesnija, a prema tri istraživanja za drugo mjesto bore se četiri kandidata. Uz Nadana Vidoševića i Milana Bandića, primaknuli su se Andrija Hebrang i Dragan Primorac. Po istraživanju Pulsa za SDP, te stožera HDZ-a Ivo Josipović ima 30 posto glasova. Uvjerljivo vodi i u anketi Promocije Puls koju je naručio Dragan Primorac. Po svim istraživanjima na drugom je mjestu Bandić, a razlika do petog kandidata je tek pet posto, piše Jutarnji list. U anketi nema glasova iz dijaspore. Hebrang po aketi svog stožera ima 11 posto glasova, a Primorčeva anketa mu daje 10 posto, dok se i Primorac drži na istom postotku.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • malasuzy 11.12.2009.

    bandić je u drugom krugu sto posto.

  • zvucnik 10.12.2009.

    Ma nemaju sanse pored Bandica!

  • marko23 10.12.2009.

    Radije neću komentirati one opaske uz Vidoševića da je zgodan pa mu je to kao plus kao predsjedničkom kandidatu! O ukusima radije da se ne raspravlja, a ako je to kriterij... Bandić će ući u drugi krug, mislim da ostali imaju male šanse uz njega. I neka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare