To je to što me zanima!

Ankica Tuđman dobila je plaketu za humanitarni rad

Ankica Tuđman, supruga Franje Tuđmana, primila je plaketu za humanitarni rad i skrb o djeci poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja
Vidi originalni članak

Ankica Tuđman, supruga Franje Tuđmana, primila je plaketu za humanitarni rad i skrb o djeci poginulih, nestalih i umrlih branitelja u Hrvatskom institutu za povijest, piše Večernji list. Tuđman je osnovala Humanitarnu zakladu za djecu Hrvatske koja je u 19 godina pomogla 64.820 djece kojima je isplaćeno 170 milijuna kuna. Pomoć preko Zaklade danas prima 1200 djece.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Tuga_i_Buga 28.09.2010.

    Još jedna hrvatska sramota! Otkad se pojavio kradeze istinski vjerujem u Boga: inače će se izvući nekažnjeni. Još će svi dobiti plakete za pljačku Hrvatske.

  • 20bucks 28.09.2010.

    Evo suza mi kanu od sreće! ...u Peech Q ma!

  • Zlatko76 28.09.2010.

    Čitam članak i ne vjerujem.....pročitam opet da nisam slučajno prvi put krivo pročitao....i dalje ne vjerujem.....izmjerim si temperaturu da možda ne buncam od visoke temperature pa sam krivo pročitao....nemam temperaturu.....i dalje ne vjerujem.....pozovem ženu da pročita, možda ne vidim dobro....pročita isto što i ja.....i dalje ne vjerujem......jedino što me još tješi je to da je možda štamparska greška jer ovo jednostavno ne može biti istina.....e u to vjerujem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare