To je to što me zanima!

Anna Maria bila kod dečka, drugoj curi nema ni traga

O Kati Bilogrević (17) iz Popovače koja je nestala iz Ivanić grada u četvrtak nema informacija. Annu Mariu Golub (15) je policija našla u Samoboru
Vidi originalni članak

Annu Mariu Golub (15) iz Mača u Hrvatskom zagorju,policija je našla kod dečka u Samoboru u utorak navečer. Djevojčica je nestala u subotu kada je otišla na rođendan svome dečku. Otac je tada prijavio njen nestanak, a policija je ispitala 20-ak Anninih prijatelja. Anna je odlična učenica 2. razreda Upravne škole, nije pokazivala nezadovoljstvo prije no što je otišla od kuće, pa još uvijek nije poznato zašto se djevojčica izgubila na tri dana.

OTIŠLA IZ KUĆE U IVANIĆ GRADU I NESTALA
Policiji u Kutini u četvrtak je prijavljen nestanak Kate Bilogrević (17) iz Popovače. Prijavu je podnio Centar za socijalnu skrb Kutina, a navode da je djevojka otišla s adrese u Ivanić gradu, gdje je živjela, u nepoznatom smjeru i više se nikome nije javila. Visoka je oko 165 cm, ima smeđu kosu, plave oči, a nije poznato što je nosila na sebi. Kako potraga nije dala rezultata, policija moli građane koji imaju neka saznanja o njenom nestanku, kretanju ili boravištu da ih obavijeste u najbližoj policijskoj postaji ili na telefon 92.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • vecernji list 29.10.2008.

    molio bih redakciju 24 sata il nekog sa ove stranice da javi da je ta cura prije pola godine radila kao konobarica u \"bistro lord\" mjesto brestaca kraj novske,radila je ona i jos jedna prestavljale su se kao se sestre i ta mala iz popovace je tvrdila da ima 18 godina iako mi je to bilo sumljivo.neka neko to prijavi i istrazi jel stvarno je cudno da je sad nestala neko tu nest muti.100 posto sam siguran da je to ona jel vec dva dana gledam tu sliku i je sigurno ta zenska.ja sam trenutno u njemackoj i nemam mogucnost stupit u kontakt s nekim radi cjene poziva.hvala na razumjevanju i nadam se da ste me shvatili ozbiljno.

  • angel7 29.10.2008.

    stvarno nemam rijeci. pa kaj ta djeca nemaju niti malo pameti?

  • sussi 29.10.2008.

    sad znamo da cura ima dečka

Komentiraj...
Vidi sve komentare