To je to što me zanima!

Anne se roditeljima zadnji put javila 8 dana prije nestanka

Roditelji Anne-Cecile Pinel (23) su s još šest Anneinih prijatelja stigli u Hrvatsku kako bi saznali istinu o njezinu misterioznom nestanku. Agonija traje od 21. srpnja
Vidi originalni članak

Željeli smo doći ovdje i vidjeti mjesto gdje su posljednji put vidjeli našu kćer. Ne gubimo nadu, ali želimo znati što joj se dogodilo, govore roditelji nestale Anne-Cecile Pinel (23) hodajući gore-dolje malom lokalnom cestom koja vodi od Primišlja prema Tržiću Tounjskom. 

Njihova agonija traje od 21. srpnja kad se njihovoj kćeri kraj Slunja gubi svaki trag. S još šest Anneinih prijatelja stigli su u Hrvatsku nastojeći saznati istinu o njezinu misterioznom nestanku.

>>> Cijeli članak pročitajte u sutrašnjem tiskanom izdanju 24sata

Idi na 24sata

Komentari 16

  • dobro jutro 13.08.2014.

    Tako se dogadja kad se organiziraju neki tamo susreti usred sume,sa skoro nikakovom kontrolom ili osiguranjem pa se ljudi previse zanesu i onda stradaju nevini Nadam se da ce curu naci zivu i zdravu,ali u svakom slucaju postajemo kome Ibiza ili Majorka gdje se desava sve i svasta bez posebnog nadzora

  • Pfeftić 13.08.2014.

    Ne razumijem zasto u nasim medijima - osim u 24 sata, apsolutno nigdje nitko vise nista ne pise ni o njenom nestanku ni o potrazi. Nema je vec tri tjedna!! Vi koji imate fejs profil, pogledajte grupu https://www.facebook.com/groups/1479711125600715/ , serajmo fotke i statuse, taj se plakatic moze i isprintati i podijeliti. Pa to je mogla biti nasa kci, sestra, prijateljica. Pomozimo da se sazna sto joj se dogodilo!

  • kung fu panda 13.08.2014.

    iskreno se nadam da će se pojaviti živa i zdrava

Komentiraj...
Vidi sve komentare