To je to što me zanima!

Anonymousi su CIA-i srušili njihovu internetsku stranicu

hakeri su u posljednjih par dana imali puno posla. Osim internetske stranice američke CIA-e, srušili su i onu FBI-a, Foxconna, bostonske policije i drugih
Vidi originalni članak

'CIA tango down', objavila je na svom Twitter profilu najapoznatija svjetska hakerska grupa Anonymous i dala svima na znanje da su srušili internsteku stranicu CIA-e, piše Forbes. Još uvijek nisu objavili zašto su to učini, no hakeri su u posljednjih par dana imali puno posla. Osim internetske stranice CIA-e, srušili su i onu FBI-a, Foxconna, bostonske policije i mnogih drugih. Objavili su i da su hakirali stranice Dutc Telekoma i Mexico Mining Company. Na listi hakiranih internetskih stranica našla se i ona predsjednika Ive Josipovića. Stranicu su mu srušili jer je govorio u prilog sporazuma ACTA. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • JesusFrankensetein 13.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • SemirKrdzalic 12.02.2012.

    Svaka vam cast samo naprijed i nemoj te stajati dok ih sve ne srusite...

  • čegevara_1 11.02.2012.

    ANINIMUSI- imaju muda za razliku od puno nas..

Komentiraj...
Vidi sve komentare