To je to što me zanima!

Antičević: Kosor treba reći da smo u plantaži banana

Zadarski SDP izabrao je nove potpredsjednike,a šefica Ingrid Antičević-Marinović kritizirala je nove Vladine mjere za izlazak iz gospodarske krize
Vidi originalni članak

Na izbornoj konvenciji zadarskoga SDP-a Ingrid Antičević Marinović dobila je pojačanje na čelu zadarskoga ogranka. Članstvo je za potpredsjednike izabralo mlađahne Sabinu Glasovac i Nikolu Turčinova. SDP-ova zastupnica je u obraćanju članovima konvencije kritizirala najnovije Vladine mjere za izlazak iz krize.
- Umjesto da premijerka Jadranka Kosor jasno i glasno kaže da smo u banani, odnosno u plantaži banana, ona govori nekakvim mandarinskim meta jezikom koji nitko ne razumije – rekla je Ingrid Antičević Marinović.
Dok se još nije znalo da su se sastali premijerka Kosor i predsjednik Ivo Josipović novinari su je pitali bi li predsjednik države trebao pozvati premijerku na kavu.
- Trebao bi je pozvati na ručak, tako da joj se može potpisati na jelovnik – odgovorila je Antičević-Marinović.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • cickova 20.04.2010.

    joj sam se znate prepucavat, umjesto da se necim korisnim bavite!

  • džag 20.04.2010.

    neš ti plantaža već svakom hrvatu viri stablo banana iz guzice

  • jluci82 20.04.2010.

    Po obliku i pravnoj državi jesmo banana država, BIH je naopaki ananas,Srbija šunka,Makedonija vodoravno položen kivi,a Crna gora kare odrezak,jedino je Slovenija uspjela na vrijeme uteći,bože u kojoj noćnoj mori od bivše državne zajednice su Slovenci živjeli,milenij germanizacije ih nije asimilirao(naučio ih reda i rada),ali 73 godine svih tih juga ih je pošteno izludilo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare