To je to što me zanima!

Antičević o HDZ-ovim aferama: Zadar građani zovu Hypograd

Zadarski gradski vijećnici 10 su se sati prepucavali da bi na kraju uspjeli izglasati proračun za 2011. Gradonačelnik je rekao da Ingrid Antičević želi osramotiti grad
Vidi originalni članak

Zadarski gradski vijećnici u četvrtak su 'grijali' vijećničke klupe više od deset sati, koliko je trajala maratonska sjednica Vijeća. Oko 20 sati su izašli iz zgrade gradske uprave, gdje je vladajuću HDZ-ovu koaliciju 'rešetala' oporba predvođena SDP-ovkom Ingrid Antičević Marinović. Gradsku upravu je prozvala da su milijuni namijenjeni gradnji stanova nestali s računa Hypo Banke te podbola vladajuće doskočicom kako Zadar u javnosti zovu Hypogradom. 

Njezina je izjava razljutila HDZ-ova gradonačelnika Zvonimira Vrančića koji joj je predbacio da Zadar uporno želi osramotiti i dovesti u aferaške odnose. Nakon međusobnih dobacivanja i repliciranja koji su trajali desetak sati vladajuća većina je usvojila gradski proračun. Gradonačelnik Vrančić je odgovarajući oporbi rekao kako se nada i vjeruje u Boga da neće biti rebalansa rashodovne strane proračuna. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Đuro 10 18.12.2010.

    To i je politika HDZ-a svi su isti pa bolje da budemo mi. Mi više nečemo krasti! Nama je dosta.

  • user_69298 18.12.2010.

    Ma svi bi vi krali i farbali da ste na njihovon mistu!!!NEMA POŠTENIH! :)

  • berislae_1 18.12.2010.

    Ajde babetino zove te muž da ga vadiš iz go...a!

Komentiraj...
Vidi sve komentare