To je to što me zanima!

'Antireformski SDP je odbio prijedlog Mosta. Očekivano...'

HDZ: 'Milanović cijeli tjedan pokušava na silu formirati saborsku većinu i svim sredstvima onemogućiti pobjedničke reformske snage da formiraju novu Vladu'
Vidi originalni članak

Nakon što je predsjednik SDP-a Zoran Milanović nakon sjednice Glavnog odbora stranke kazao da SDP s 'ovakvim HDZ-om neće biti u zajedničkoj vladi', nije trebalo dugo čekati da se oglasi i HDZ.

Nekoliko sati poslije, medijima se relativno kratkim priopćenjem javio Ivan Jabuka, glasnogovornik HDZ-a. U svega dvije rečenice HDZ je opet kritizirao SDP, Milanovića, ali i, kako navode, 'tehničku Vladu'. 

Prioipćenje prenosimo u cijelosti:

Očekivano da je antireformski SDP odbio prijedlog Mosta, jer Zoran Milanović cijeli tjedan pokušava izvesti puzajući državni udar - na silu formirati saborsku većinu i svim sredstvima onemogućiti pobjedničke reformske snage da formiraju novu Vladu. 

Milanovićevu tehničku Vladu ne zabrinjavaju najave o znatnom padu gospodarskih aktivnosti u 2016. godini, ne zanima ih rješavanje problema i reforme, već samo vlastite fotelje i privilegije.

Idi na 24sata

Komentari 388

  • antijugoslavencina 14.12.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • IserkaHalas 13.12.2015.

    MOST I HDZ DAJTE SE VEC DOGOVORITE KARAMARKO NEZNA STA BI NAPRAVIO SAMO DA DODE DO FOTELJE MOST DUGOVLACI SAMO DA TOSE HRVACKE NOVCE ON BI I JEDNU I DRUGU STRANU TAKO MOST NE GUBI NISTA A STO SE MISLI NA BOLJITAK HRVATCKE MANI GA MITO TO NJIH NE ZANIMA LOVA I SAMO LOVA LAZI I LAZI A NAROD CE TO SVE JEDNOG DANA NAPLATITI

  • bajica1009 13.12.2015.

    Jako bistar ovaj Karamarko kaže prihvatamo i provesti će mo reforme, baš me zanima kako češ promjeniti ustav i zakone da za izbore u Hrvatskoj nemaju prava glasa građani Bosne i Hercegovine i dijaspore koji vam redovno popravljaju izborne rezultate od gubitnika do pobjednika i to na svim izborima od smrti Tuđmana kako ćeš to objasniti,

Komentiraj...
Vidi sve komentare