To je to što me zanima!

Antivakseri i dobre namjere: Čista jedinica za upravljanje korona krizom u školstvu

Školski sustav je žrtvovan u pokušaju nadležnog ministarstva da ispuni očekivanja Stožera i Vlade, te zadrži status quo s prosvjetarima. Načelne upute samo su dolile ulje na već ionako vruću situaciju na terenu
Vidi originalni članak

Veliki prosvjed u Zagrebu ovaj vikend definitivno je utvrdio nekoliko stvari: građani Hrvatske zaista su ogorčeni kaosom koji vlada po pitanju upravljanja korona krizom, pritom su mnogi izuzetno loše informirani, a dio njih zaslužuje isključivu pažnju pritvorskih službenika i sudaca istražitelja. Da ne govorimo o dijelu oporbenih političara koji su i ovaj prosvjed oportunistički iskoristili za huškanje svojih birača, iako im ni ovaj put nisu ponudili nikakva rješenja. Kakve to veze ima s obrazovanjem, osim tužne činjenice da su mnogi u subotu pokazali kako bi bilo najbolje da se vrate u niže razrede osnovnih škola?

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • 24.11.2021.

    Rad i rezultati ovog ispolitiziranig i populistickog stožera su vidljivi od samog početka. Danas je to sveopći cirkus bez konkretnih mjera, pravila i ponajmanje odgovornosti.

  • 23.11.2021.

    Stožer čista desetka! Narod nula bodova.

  • 23.11.2021.

    Čista jedinica za stožerove mjere.

Komentiraj...
Vidi sve komentare