To je to što me zanima!

Anto Đapić: Nisam znao da sam takav magnet za žene

Predsjednik HSP-a u povodu Valentinova na središnjem osječkom trgu razdijelio okupljenim ženama oko 500 ruža. Neke su mu i zapjevale
Vidi originalni članak

Anto Đapić, predsjednik HSP-a, izazvao je veliku gužvu u četvrtak ujutro na središnjem osječkom Trgu Ante Starčevića. Brojne žene, koje su se natiskivale uz štand na kojemu je kandidat za budućeg osječkog gradonačelnika dijelio ruže, toliko su bile ozarene poklonom da su, čak, neke od njih Đapiću otpjevale i prigodni bećarac: "E moj Anto, od srca ti hvala, za sve što je tvoja ruka dala!". Đapić je podijelio 500 ruža. I on sam nije skrivao oduševljenje tolikim odzivom. "Znao sam da sam magnet za žene, ali ne toliki", našalio se Đapić i ustvrdio da svi na Valentinovo samo trebaju podsjetiti voljene na ono što žive svakodnevno.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • entoni 15.02.2008.

    Anto magnet, pa kakav to nakit u kojoj količini imaju na sebi te žene da se toliko hvataju ?

  • Inkoba 14.02.2008.

    magnet za babe

  • had 14.02.2008.

    Đapić,ruže,osiječanke,nježnost,šarm,ljubav i opet osiječanke.Sve ga obožavaju.Žele mu biti što bliže.Kako to stručno objasniti.Po struci sam fizičar i bavim se vodičima ili provodnicima energije.Skužio sam da Đapić izluđuje osječanke jer emitira silnu energiju koju stručno zovemo~~~Iz velike u malu rupu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare