To je to što me zanima!

Anto Đapić ponovno želi biti gradonačelnik Osijeka

Predsjednik HSP-a Anto Đapić izjavio je da njegova stranka na parlamentarne izbore u četvrtoj izbornoj jedinici izlazi skroz samostalno
Vidi originalni članak

Na konferenciji za novinare Đapić je kazao da HSP "ide na pobjedu", a svoj optimizam temelji na tvrdnji da je posljednjih godina stranka "iznimno osnažena u 4. izbornoj jedinici" te što su uspješno upravljali gradom Osijekom u vrijeme njegova gradonačelničkog mandata. Dodao je da će nositi obje izborne liste te da se HSP u kampanji neće osvrtati na jaku konkurenciju u toj izbornoj jedinici, već će pokušati afirmativno promovirati svoje kadrove, ali, tvrdi Đapić, "neće ostati dužni nikome tko bude pokušao osporiti ulogu i kvalitetu HSP-a". Svoju ponovnu kandidaturu za osječkoga gradonačelnika Đapić je obrazložio nedovršenim poslovima u gradu Osijeku, ocijenivši kako je, u vrijeme dok je HSP imao većinu članova u Poglavarstvu, "gradska vlast izvrsno funkcionirala". Ustvrdio je kako HSP nije daleko od toga da ostvari apsolutnu pobjedu na osječkim lokalnim izborima, a da uopće ne sumnja u relativnu pobjedu, dok u kampanji za parlamentarne izbore u toj izbornoj jedinici očekuje četiri zastupnička mandata. Na novinarski upit što će odabrati bude li bio u prilici birati između mjesta predsjednika Sabora i osječkoga gradonačelnika, Đapić je ustvrdio kako mu je prioritetna ambicija biti gradonačelnik, jer želi odraditi puni mandat na toj dužnosti.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zkobescak 19.10.2007.

    Antooo! Ti si totalno popizdio bježi tamo čuvati ovce i na friškom zraku uči za magisterij, kad magistriraš lijepo odi u Afganistan ZAPOSLI SE I UBACI U POLITIKU.Napravi tamo i njima spomenik \"ali za svoju lovu\" ako nemaš nek ti žena u MIO digne kredit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare