To je to što me zanima!

Antonia Bilić je danas navršila 18 godina, još joj nema traga

Nestaloj djevojci mnogi su čestitali rođendan na Facebook grupi uz želje da se vrati kući "živa i zdrava". Posljednji put je viđena 7. lipnja lani na Čikolskom mostu
Vidi originalni članak

Nestala Antonia Bilić danas je navršila 18. godina. Na Facebook grupi "Nestala - Antonia Bilić" mnogi su joj čestitali rođendan uz želje da se kući vrati "živa i zdrava".

- Danas bi mogla napisati najtužnije stihove... danas bi ti bilo 18 godina. Anđele moj... Sunce moje.. - piše u novom statusu grupe. 

Vozaču kamiona Draganu Paravinji, koji je optužen za ubojstvo i silovanje Antonije Bilić, suđenje počinje 1. ožujka na Županijskom sudu u Šibeniku.

Antoniju Bilić su posljednji put vidjeli 7. lipnja prošle godine dok je stopirala na Čikolskom mostu. Svjedoci su potvrdili kako je djevojka iz Kričaka kraj Drniša te večeri ušla u kamion, a nakon toga je nestala.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • IvanKrobot 24.02.2012.

    Pa dobro je'l imate vi imalo pameti? Ja bi vas sada tužio na toliku naknadu da bi morali zatvoriti naovine? Je'l vi uopće čitate što ste napisali? "...je danas navršila 18 godina...". Pa kaj vi znate da je o na živa? Naravno da je protupitanje otkuda nekome da je mrtva, ali vi....vi spekulirate sa nečim što nanosi bol obitelji!!!!! Ona je živa....Je živa je, gdje??!?!?!?!? U našim srcima i mislima....Obitelji Bilić, molim vas oprostite ovoj gamadi jer ne zna što čini a vi primite iskrene izraze podrške i nade da će te uskoro naći svoju kćer!

  • nemoralna_skroz 23.02.2012.

    kad mlađa,često sam stopirala,a nikada nisam pomislila da mi se nešto može dogoditi. (kada si mlad ničeg se ne bojiš,nažalost) Nadam se da je djevojka još živa i da će je naći. I nije mi jasno kako se tom paravinji ništa ne može dokazati,da čak nemaju ni "metode" da progovori..

  • CrnaPantera_46 22.02.2012.

    Ma treba tog Paravinju zatvori i pustit da ga guze 24/7 pa da napokon kaže gdje je Antonija i šta je napravio. Samo on zna istinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare