To je to što me zanima!

Antonija Balek: 'Kao tajni agent sam lovila dilere...'

Zlatna paraolimpijka tvrdi da je netko sve papire o njenom radu u policiji i liječničku dokumentaciju namjerno zataškao. Policija nema podatke o njoj
Vidi originalni članak

Oko mene se događa potpuno ludilo koje je, međutim, iznenadilo samo neupućene, a posljednji događaji samo su i isključivo vezani uz novac, rekla je novinarima Novoga lista zlatna paraolimpijka Antonija Balek (40). Ustvrdila je da su se protiv nje urotila braća, koja je žele proglasiti neuračunljivom. Time bi, tvrdi ona, postali njezini skrbnici i mogli bi raspolagati njezinom imovinom i novcem. Optužila je braću da svakodnevno fizički zlostavljaju nju i njezinu majku Cvitu, a u policiji ne postoje evidencije o tomu jer je brat Ivica, policajac, to uspio zataškati. Evidencija o navodnoj prometnoj nesreći u Kaštelima koja ju je prikovala za kolica, tvrdi, također ne postoji jer je i to uspio zataškati visokopozicionirani djelatnik MUP-a. Dodala je kako je sva medicinska dokumentacija o nesreći nestala, no sastavljena je tijekom rehabilitacije te se iz nje vidi da ima teške ozljede vratne kralježnice i mozga. Ustvrdila je kako ona nikada nije rekla da je bila u dubokoj komi tri godine. Objasnila je da je od 2002. do 2005. godine bila u polusvjesnom stanju te se u to vrijeme liječila u zagrebačkoj bolnici Rebro. Ostale dvije navodne nesreće nisu nigdje evidentirane jer je prije desetak godina radila kao policijski doušnik u narkomiljeu te je, tvrdi, zaslužna za razotkrivanje najvećih dilera drogom u splitskome kraju. Dodaje da ju policija, usprkos tim velikim uspjesima, nikada nije zaposlila ili joj platila za taj opasan rad. Navela je da ima dijabetes, astmu i Chronovu bolest, a 1999. godine su joj navodno dijagnosticirali i multiplu sklerozu. Afera je nastala, kaže Balek, nakon što je njezin trener Ivica Jakeljić za novčanu nagradu nakon Olimpijade predložio ljude koji nisu sudjelovali u pripremama niti bili u Pekingu. Usprotivila mu se, a on je, tvrdi Balek, uzeo kolica, podigao je i zaprijetio joj da će je baciti niza stube i ubiti.


POLICIJA I TAJNE SLUŽBE NEMAJU PODATKE O BALEK
Antonija Balek nikada nije radila u tajnim službama ili za njih, potvrdili su nam visoki izvori u SOA-i. Da je bila agent tajne službe, Antonija se sama pohvalila u medijima. Nikada nije radila ni za policiju, tvrdi izvor. Kako neslužbeno doznajemo, u splitskoj policiji također nemaju podataka da je Antonija bila njihova djelatnica. Također, policija nema evidencije ni o jednoj prometnoj nesreći u kojoj je, kaže, sudjelovala. Usto, brat Ivica opovrgnuo je sve njezine optužbe.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • ja___zg 06.10.2008.

    ma ona nije normalna osoba... psihički je poremećena...i zher laže čim zine!!!!!!!!!!!!!!!!!!! luđakinja!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • čavka 06.10.2008.

    Ha,ha! sanader, kosorica i antonija!svi psihički poremečeni!

  • vinine 06.10.2008.

    ti si bolesna sebična ludara čini se bila a i ostala ubi se...

Komentiraj...
Vidi sve komentare