To je to što me zanima!

Antonija i Magdalena SMS-om najavile da će skočiti

Djevojčice su danima prijateljima slale poruke što će učiniti, no nitko im nije vjerovao. Policija sada pregledava sve sms-ove koje su slale prijateljima
Vidi originalni članak

Rabljani su u suzama. Nitko ne zna odgovor na pitanje zašto su Magdalena Krstčić (13) i Antonia Pahljina (15) skočile sa samostanskog tornja u smrt.
- Nisu imale jedinice. Bile su otvorene, uvijek vesele i druželjubive. Ne mogu shvatiti što se dogodilo u njihovim glavama - priča ravnateljica Osnovne škole Ivana Rabljanina Anamari Šarin. Roditelji i prijatelji dviju djevojčica ne nalaze odgovore. Antonia je pjevala u crkvenom zboru. Igrala je i rukomet. Antonia ima tri sestre, Karmen, Kristinu i Petru, no niti jednoj nije povjerila što je tišti. Magdalena je bila odlična golmanica u rukometnom klubu Rab. U suzama je, osim roditelja i prijatelja, ostavila i sestru Antoniju te brata Matu. Upravo ju je brat, navodno, pronašao mrtvu jer se njemu, priča se, javila prije nego što je skočila s tornja.
Mještani pričaju i da su djevojčice danima prije samoubojstva SMS-om pozivale kolege na sprovod i najavljivale im samoubojstvo. I policija je, neslužbeno, te informacije potvrdila. U policiji istražuju i je li jedna pala, a druga skočila za njom te jesu li bile čanice nekog kulta.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • emem 01.12.2007.

    da, u tekstu, ali ispod fotke pise ocjena. ti si ta koja nije citala dobro.

  • carla 30.11.2007.

    u tekstu pise jedinica....

  • carie 30.11.2007.

    Carla, pročitaj ispod ravnateljičine slike. Pa onda napadaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare