To je to što me zanima!

Antoniju je suprug Drago porodio u crvenom Fiatu

Krenuli su u bolnicu u Vinkovcima, no Antonija je počela rađati na putu. Porodio ju je muž Drago. Dječaka je zamotao u pidžamu i čekao Hitnu
Vidi originalni članak

Ustao sam rano ujutro namjeravajući ići u šumu. No, i moja Antonija se također rano probudila žalći se na  bolove. Otišla je u toalet i brzo se vratila. Rekla mi je da joj je pukao vodenjak. Brzo sam pospremio kćer Stelu, otišao po susjeda i u njegov Fiat Uno ukrcali smo Antoniju. Nazvao sam hitnu pomoć i oni su mi rekli da idem putem preko Novoga Sela te da će mi oni iz Vinkovaca krenuti u susret, kaže Drago Drinovac-Čaruga (32) iz Ivankova kraj Vinkovaca. No, nisu se vozili ni nekoliko minuta, a dijete je počelo izlaziti. Drago je susjedu rekao da se parkira kraj ceste.
- Što reći? Ma, sve je trajalo niti minutu. Uzeo sam iz ženine torbice  pidžamu i omotao time dijete. Strašno sam se uplašio jer dijete u prvom trenutku nije ispuštalo nikakve glasove. Kad je sin zaplakao i meni su krenule suze - kaže Drago.
- Nisam mogla vjerovati kako je brzo odigrao babicu. Svaka mu čast - kaže  supruga Antonija.
Antonijina prva reakcija bila je - “Je li muško?”. Kad joj je Drago potvrdio da je rodila sina, predložila je ime Kristijan. Drago se s time složio. No, tijekom dana se sjetio da je u ponedjeljak bio Sveti Ilija te je odlučio da se sin zove - Kristijan Ilija! Antonija nije skrivala ponos zbog suprugove reakcije. “Nisam mogla vjerovati kako je brzo i znalački odigrao ulogu babice. Svaka mu čast, malo bi muškaraca to moglo napraviti”, kaže Antonija (21).

TREĆA "BEBA IZ AUTA" U VINKOVCIMA
Magdalena Ivkov (24) iz Otoka u Slavoniji sina Filipa rodila je 2008. u Golfu. Do bolnice u Vinkovcima nisu stigli, pa je Magdaleni pri porodu pomogao suprug Igor (27). Dok je prije tri mjeseca Tomislav Batinić (30) ženu Marijanu vozio u bolnicu upali su u gužvu. Viktorija se rodila u autu u dvorištu vinkovačke bolnice.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Bogs_1 07.12.2017.

    Drago je prevarant poznat policiji, koji ugovara građevinarske poslove pa pobjegne s tuđim novcem, za što ima desetke prijava. Bolje da o tome napišete članak, i upozorite ljude da ne ugovaraju poslove s njim.

  • manuela31 14.05.2013.

    da, ali zar nema on još djece, koju se ni netrudi upoznati, a ta žena je puno mlađa od njega, ali tko sam ja da sudim? čestitke..

  • zzrinkaa 21.07.2009.

    @clara...kad sam citala clanak njihove godine nisu bile navedene....stoga...

Komentiraj...
Vidi sve komentare