To je to što me zanima!

Antunović: Milanović i ja ćemo biti Obama i Hillary

Željka Antunović uvjerena je u svoju pobjedu na izborima za šeficu zagrebačkog SDP-a, a zatim i u dobru suradnju sa Zoranom Milanovićem
Vidi originalni članak

Iako predsjednik SDP-a podržava protukandidate, te nije oduševljen idejom Željke Antunović da se kandidira za šeficu zagrebačkog SDP-a, ona je uvjerena da će nakon njene pobjede njih dvoje vrlo lijepo surađivati. Antunović kaže da planira pobijediti na temelju raspoloženja članstva stranke, te smatra da se ona i Milanović trebaju ugledati na Baracka Obamu i Hillary Clinton koji danas dobro surađuju te od njih naučiti ponešto. Skupa će, kaže Antunović,  tada moći ostvariti zajednički cilj, pobjedu na parlamentarnim i lokalnim izborima. Iako Ivo Jelušić i Davor Bernardić imaju podršku šefa stranke na svibanjskim izborima, Antunović kaže da su šanse na njenoj strani jer stranci nudi ono što joj treba, a to je novi početak. Nakon toga, rekla je Antunović za Jutarnji list,  želi postati i gradonačelnica Zagreba.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • voreti3 24.03.2010.

    miči ovu seralicu od antunovićke

  • hrvatović 24.03.2010.

    super! ali, dajte molim vas, hodite oboje u ameriku, pa tamo njima glumite što god vam je na srcu! nama je više puna kapa verzija u kojima političari žive i funkcioniraju kao američki predsjednici, a narod i dalje ostaje isti, jadan, gladan i potlačen, kao u vrijeme tahija!

  • snaša s mudima 24.03.2010.

    naprijed naši ! Tako se govori. Hrabro protiv bande lopovske ADZ-ovske ! Satrat ih u mišje rupe i deset godina ne dati disati !

Komentiraj...
Vidi sve komentare