To je to što me zanima!

Aparat je održavao na životu: Umrla jer su joj isključili struju

Moramo istaknuti da smo od siječnja do danas najmanje 15 puta upozorili našu korisnici na neplaćene račune, a čak smo ju dva puta posjetili i u njenom domu., kaže opskrbljivač...
Vidi originalni članak

Lindu Daniels (68) iz New Jerseyja na životu je održavao spremnik s kisikom na električni pogon. Unatoč tome, račune za struju nije redovito plaćala pa joj je opskrbljivač u četvrtak oko 16 sati isključio struju. Umrla je samo šest sati kasnije uslijed zatajenja srca. 

- Ona je nečija majka, oduzeli ste joj život. Je li vrijedilo?, napisala je Lindina kći Desiree (50) obrativši se energetskoj kompaniji PSE&G i dodala: 

- Big vas gleda i nećete se izvući. Zašto niste mogli biti fleksibilniji? Vi ste velika kompanija. Zar me zafrkavate?

Iz PSE&G-a poručili su da su odluku  isključenju struje donijeli zbog nagomilanih dugova u posljednjih nekoliko mjeseci:

- Provest ćemo istragu, ali moramo istaknuti da smo od siječnja do danas najmanje 15 puta upozorili našu korisnici na neplaćene račune, a čak smo ju dva puta posjetili i u njenom domu.

Desiree kaže da je njena majka uplatila 500 dolara za struju dva dana prije isključenja. Preostao joj je dug od 1400 dolara. Dodaje i da su kompaniju obavijestili o zdravstvenom stanju preminule no oni tvrde da o tome nisu znali ništa, piše New York Post.

- Pregledali smo dokumente i nemamo nikakvih spoznaja o zdravstvenom stanju koje bi moglo spriječiti isključenje struje. Nikad to ne bismo učinili da smo bili informirani o svim posljedicama, kažu u PSE&G-u. 

Struju su ponovno uključili u petak ujutro no tad je već bilo prekasno. Obitelj preminule najavila je da će razmotriti tužbu protiv opskrbljivača. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • juricajuric179 12.07.2018.

    To je demokracija na američki način, i mi u Hrvatskonj težimo za takvom demokracijom, koliko novaca toliko i zdravlja i života.

  • copyright 11.07.2018.

    još jedan primjer koliko je Amerika nemilosrdna. Nemaš para - krepaj!

  • Sarmagedon 11.07.2018.

    Žao mi je zbog ovoga. Tek sada sam svjestan da su naši ljudi najjači na svijetu. Isključe im struju, vodu, plin, nemaju za kruh niti mlijeko, ratujemo, ginemo a još smo tu. Ma koliko god nas ima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare