To je to što me zanima!

Đapić u utrci za predsjednika: "Nema tko zastupati desnicu"

Anto Đapić rekao je da će njegova predizborna kampanja biti afirmativna i da će kroz nju ukazivati na one svjetonazore koji su važni za budućnost Hrvatske
Vidi originalni članak

Anto Đapić, predsjednik osječkog Gradskog vijeća, potvrdio je da će se kandidirati za predsjednika Republike Hrvatske te je pritom ustvrdio kako u Hrvatskoj nema kandidata koji bi zastupali desnicu.

 - Kroz svoj dugogodišnji politički rad stekao sam dovoljno iskustva da se mogu nositi i u predsjedničkoj kampanji sa svojim protukandidatima, ali i s predsjedničkom funkcijom - rekao je Đapić u srijedu na konferenciji za novinare.

Dodao je da će njegova kampanja biti afirmativna i da će kroz nju ukazivati na one svjetonazore koji su važni za budućnost Hrvatske.

'Ne mogu biti podalje od politike'

- Ne mogu biti podalje od politike, pa čitav je moj život vezan uz politiku! Zadovoljan sam svojom trenutnom situacijom. Kao saborskom umirovljeniku, više mi je nego ugodno baviti se ovom razinom politike, tu sam kao riba u vodi. No, to ne znači da ne pratim sva događanja u Hrvatskoj, posebno ona na desnici. Kada sve analiziram, kada promatram ovu predsjedničku predkampanju, naravno da u meni, kako bih rekao... nešto `grebe. Desnica, jednostavno, nema kvalitetnog kandidata - kazao je nedavno u intervjuu za Glas Slavonije.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • SAINT 25.09.2014.

    Dan ranije je bio na Pantovčaku i nakon dogovora sa Josipovićem odlučio se kandidirat, pravi desničar .

  • Smoke_on_the_Water 25.09.2014.

    "Đapić u utrci" ... đapić jedva hoda a kamoli je spreman za neke trke ... strava ...

  • jožek2 25.09.2014.

    Anto Anto pa zar već jednom nisi bio predsjednički kandidat i opet ćeš , pa nije narod još zaboravio tvoj doktorat i magisterij!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare