To je to što me zanima!

'Apsolutno mi je neprihvatljiva Paravinjina odjeća u sudnici'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Odvjetnik obitelji Antonije Bilić, Vinko Ljubičić rekao je da su se na ročištu u četvrtak u ponovljenom suđenju Draganu Paravinji trebale riješiti procesne stvari
Vidi originalni članak

Odvjetnik obitelji Antonije Bilić, Vinko Ljubičić rekao je da su se na  ročištu u četvrtak, u ponovljenom suđenju Draganu Paravinji , trebale riješiti samo procesne stvari.

Naime, kako je objasnio, Vijeće je trebalo odlučiti prihvaća li prijedlog za izuzeće određenih dokaza koji su predloženi u spisu te koje će dokaze dalje izvoditi tijekom glavne rasprave . Ljubičić je rekao da je Paravinja zakonito postupio kada je odmah na početku zatražio izuzeće Županijskog suda zbog čega je ročište prekinuto.

'Sud odlučuje do koje granice će tolerirati ponašanje'

Na pitanje kako komentira to što je Paravinja na sud došao odjeven kao da ide na plažu , u japankama i kratkim hlačama, Ljubičić je odgovorio: ' Moje osobno mišljenje ne mora biti meritorno, ali meni je to apsolutno neprihvatljivo . Nema posebnih pravila koji govore kako bi on trebao biti odjeven, on je dužan prisustvovati raspravi. Stav je izbora i suda do koje će granice tolerirati ponašanje svake osobe'.

'Obitelj jedino raniju presudu suda prihvaća kao pravednu'

Ljubičić je rekao da će obitelj aktivno sudjelovati u postupku, a iznimno danas nije došla jer se previđalo da će rasprava biti o procesnim stvarima.

- Obitelj je prihvatila kao pravednu i korektnu , raniju presudu suda u Šibeniku koja je posve nepotrebno prekinuta. Obitelj je to prihvatila kao istinu ma kakva ta istina bila - rekao je Ljbičić te dodao da ne razumije kako je uopće došlo u pitanje da nije dokazan motiv počinjenja kaznenog djela, odnosno postupanja osuđenika.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 73

  • rođo101 03.07.2014.

    na ovo sve nažalost ću samo reći kakva država i njeno pravosuđe tako ju i osuđenici poštuju!nemamo se šta ljutit nažalost je tako,samo me zanima čemu služi onaj natpis na ulazu u sudnice "zabranjen ulazak u kratkim hlačama"!!!

  • Prva Proleterska 03.07.2014.

    Oćete pametnjakovići kazati od ćega da kupi odjelo i za koga . Možda za Šibenski sud ? Taj sud je sprdnja i bez Paravinje. Na tom sudu su osuđena 3 ćovjeka za djelo , koje je izvršila bojna sastavljena iz Hercegovaca , a zloćin pripisan Srbima . Sudac Milorad Ćurko !

  • Bezobrazno zelene 03.07.2014.

    ''Nema posebnih pravila koji govore kako bi on trebao biti odjeven'', on je dužan prisustvovati raspravi......kako nema kad u zgradu suda nemožeš uopće ući ovako obučen. On se njima samo ruga i zaebaava ih i ima pravo kad mu to dozvole...

Komentiraj...
Vidi sve komentare