To je to što me zanima!

'Argentinski Fritzl': Pokćerka monstrumu rodila 10 djece

Nepismena djevojka (35) rekla je da ju je prisilio da rađa kod kuće, a zatim ih pripisao sebi i njenoj majci koja na zlostavljanje nije reagirala od straha
Vidi originalni članak

Argentinac je tijekom 20 godina silovao pokćerku koja mu je rodila desetero djece u pokrajini Santiago del Estero na sjeveru zemlje. Nepismena djevojka (35) rekla je istražiteljima da ju je prisiljavao da rađa kod kuće, a zatim djecu službeno pripisao sebi i njenoj majci koja zbog straha od očuha nije reagirala na zlostavljanje. 

Slučaj se otkrio jer je sve rekla susjedu

Slučaj se otkrio tek kad je žrtva sve priznala susjedu u selu Conchayoj, koji joj je savjetovao da sve prijavi policiji. 

- S 11 godina odveo me na planinu. Tamo sam mu morala pomagati u mlinu. Tad me počeo zlostavljati - rekla je. Sutkinji Rosi Falco također je izjavila da je prvo dijete rodila s 14 godina. Dvoje djece je umrlo i zakopana su blizu njihove kuće, četvero je ostalo s njom, a četvero su poslali na rad. 

Sve će podvrgnuti DNA testiranju

Majka je za sve znala, ali od straha nije ništa govorila. Tek sada na sudu se pojavila kao podrška žrtvi. Najstarije dijete ima 20 godina i sva djeca bit će podvrgnuta DNA testiranju te će biti pod nadzorom socijalne službe. 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Franjo Veliki 26.08.2013.

    Javno vješanje ili streljanje ovakovih monstruma bi dalo učinka za druge.

  • bosanac laki 26.08.2013.

    joj kako bi ga mucio.objesio bi ga golog pred ljudima i sjeko.. samo jadna ta djeca kad saznaju kako su napravljena

  • zmaj1987 25.08.2013.

    metak u čelo bez razmišljanja to više nije ni za sud...samo bi mu budala sudila, metak mu je pravi sud...stvarno se osječam ko da sam s druge planete kad čujem ovako nešto...katastrofa

Komentiraj...
Vidi sve komentare