To je to što me zanima!

Arkanovog ubojicu Dobrosava Gavrića uhitili u Južnoj Africi

Gavrić bi se trebao pojaviti na sudu zbog optužbi za posjedovanje narkotika. Njegov identitet afričke su vlasti otkrile tijekom istrage ubojstva mafijaškog šefa Sirila Beke
Vidi originalni članak

Dobrosav Gavrić, bjegunac koji je osuđen za ubojstvo Željka Ražnatovića Arkana, priveden je u srijedu u Južnoafričkoj Republici, izvijestio je B92.

Kako prenose lokalne novine New Age, Gavrić bi se sljedećeg mjeseca trebao pojaviti na sudu zbog optužbi za posjedovanje narkotika. Njegov identitet afričke su vlasti otkrile tijekom istrage ubojstva mafijaškog šefa Sirila Beke u Capetownu u ožujku ove godine. Policija je nakon pucnjave zaustavila Gavrićevo vozilo u kojemu je pronađen kokain. Nadležni su zatim otiske prstiju Arkanovog egzekutora poslali na provjeru u Interpol. Očekuje se da će srpske vlasti ubrzo službeno zatražiti Gavrićevo izručenje kako bi zatvorsku kaznu za ubojstvo mogao služiti u zemlji.

Ratni zločinac i kriminalac Željko Ražnatović Arkan smaknut je 15. siječnja 2000. godine u beogradskom hotelu Interkontinental zajedno sa prijateljem Milenkom Mandićem Mandom i bivšim djelatnikom MUP-a Srbije Draganom Garićem Garom.

Arkana je prije ubojstva Haški sud optužio za ratne zločine protiv čovječnosti koji su počinjeni tijekom rata u Bosni od 1992. do 1995. godine.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Prva Proleterska_1 15.12.2011.

    Evo prilike za prvo odlikovanje nove vlasti čovjeku , koji ima veoma suptilan osječaj za pravdu božiju !

  • Hvala Lepo 15.12.2011.

    Arkan je ziv bio i ostace .. a nek je uradio to sto je uradio ko da su Hrvati bili bajni oni nikoga nisu ubili vi ste svetci kako vas samo nije sramota .. covjek je uradio sve sto je uradio da zastit svoj narod ... da je bar sve pobio .. onda nebi bilo vise takvih komentara od strane pojedinaca ;-)

  • JerkoKC 15.12.2011.

    Jeli ga bar pogodio u kokardu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare