To je to što me zanima!

Arsen Bauk će alkotestirati i građane koji su im sumnjivi

U Baukovo ministarstvo neće moći ući pijane stranke, kao ni polaznici edukacije. Prijašnjih godina u ministarstvu su imali problema sa radnikom koji je pio na poslu
Vidi originalni članak

Ministarstvo uprave neće testirati samo zaposlenike nego sve koji pripiti pokušaju ući u zgradu u Maksimirskoj ulici u Zagrebu. Zato natječajem traže zaštitara koji će moći obavljati i alkotest.

Alkotestiranje je započeo još bivši ministar Davorin Mlakar, a novi ministar Arsen Bauk smata to dobrom praksom pa će je nastaviti. Prijašnjih godina u ministarstvu su imali problema sa zaposlenikom koji je pio alkohol tijekom radnog vremena.

- Kroz ministarstvo u danu prođe znatan broj stranaka i polaznika edukacije, a postupak alkotestiranja primjenjivat će se isključivo ako postoji osnovana sumnja da je osoba koja pokušava ući u zgradu pod utjecajem alkohola - objasnili su u Ministarstvu uprave. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • polo60 19.03.2012.

    ONje popio pamet cijelog svijeta ,pa neka ju podjeli s nama .

  • shaman--guru 18.03.2012.

    eto čim se on bavi u životu....muči ga alkotest....pa zar nema važnijih i hitnijih problema u ovoj zemlji?

  • ivekzgd 17.03.2012.

    ma dobro , pa po kojem to zakonu bauk misli testirati ljude koji udu u to ministarstvo ? gdje pise da covjek ne smije popiti dva tri pica i otici u neko ministarstvo ? moze li mi to objasniti taj nazovi ministar ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare