To je to što me zanima!

Atrakcija u Medulinu: Vježbaju jogu noću na dasci za surfanje

TURISTI ODUŠEVLJENI: Prava atrakcija u Medulinu je noćna joga na daskama za surfanje koje su osvijetljene LED rasvjetom. Ovo je prvi takav projekt u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Prava atrakcija u Medulinu je noćna joga na daskama za surfanje koje su osvijetljene LED rasvjetom. Ovo je prvi takav projekt u Hrvatskoj i turisti su oduševljeni.

- Nevjerojatan je osjećaj biti na toj dasci i uživati na pučini do dva kilometra udaljeni od obale. Kako je noć, ribe privlače svjetla pa idu za nama dok veslamo te uživamo u nevjerojatnom pogledu i svjetlima u moru - rekli su austrijski turisti, koji su se okušali u ovoj neobičnoj rekreaciji.

Trenerica Tihana Čurović i sama je oduševljena odazivom turista, ali i lokalnih mještana koji sve više traže ovakav “noćni provod”.

- Ljudi doživljavaju ovakvu noćnu turu kao nešto čarobno i drago mi je da im ljetovanje ostaje u divnom sjećanju.Turisti traže nešto novo i drugačije te im to i omogućujemo - kaže Tihana.

- Daska je dosta stabilna pa nema padanja dok se vesla. Svijetli u 7 raznih boja, a najzanimljivije je što zaljev nije dubok pa se zna vidjeti dno. Plutanje kroz more u ponoć je doživljaj koji se ne zaboravlja - kaže Tihana te dodaje kako na avanturu mogu i početnici i oni iskusniji.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • TihanaČurović 12.07.2015.

    Sve dodatne info na www.mettafloat.com ili FB stranica Metta FLoat Yoga & SUP :)

  • be yourself 12.07.2015.

    Ha, ha, to je vrhunska hrvatska pamet proizvela.

  • G4ndalf 12.07.2015.

    svašta bi se dalo na toj dasci ;P

Komentiraj...
Vidi sve komentare