To je to što me zanima!

Atraktivni skuter Sym Jet 50 vozit će se splitskim ulicama

Nevjerica: Više od 10.000 čitatelja sudjelovalo je u nagradnoj igri za skuter. Dobitnica Zlatka Topić nije mogla vjerovati da skuter ide njoj
Vidi originalni članak

Je li se vi šalite? Ma ne mogu vjerovati. Zaista sam ja osvojila skuter? Ma vi se sigurno šalite, ne mogu vjerovati...

Reakcija je to Zlatke Topić, vesele 82-godišnje umirovljenice iz Splita, nakon što smo je nazvali kako bismo je obavijestili da je upravo ona dobitnica skutera Sym Jet 4R 50 2T.

Ovaj krug nagradne igre trajao je od 15. do 21. srpnja, a bilo je potrebno skupiti ukupno šest kupona ili pet kupona plus joker kupon koji je objavljen u 24sata 21. srpnja.

U nagradnoj igri sudjelovalo je više od 10.000 čitatelja 24sata, u našu redakciju proteklih dana slijevale su se vreće s kovertama.

Gospođa Zlatka Topić imala je najviše sreće, a kako ni nakon nekoliko minuta nije mogla vjerovati da je baš ona osvojila vrijednu nagradu - atraktivni skuter čija vrijednost iznosi 11.000 kuna, nije još znala tko će se od njezine obitelji voziti splitskim ulicama.

Dobitnica sporedne nagrade, pametnog telefona Vonino Jax, je Ivanka Vlainić iz Nove Gradiške.

- Ne mogu vjerovati, jako sam iznenađena. Baš mi treba mobitel i drago mi je da sam ga osvojila. Godinama sam pretplatnica 24sata i igram sve vaše nagradne igre - rekla nam je oduševljena Ivanka nakon što smo joj javili da je postala sretna dobitnica.

Inače, sporednu nagradu, u ovom slučaju telefon vrijedan 1000 kuna, mogli su osvojiti samo pretplatnici 24sata.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • I_gotta_dig_bick 05.08.2016.

    Hebo li te admine ovaj skuter vise pa vise od dva tjedna ti pišeš o njemu

  • prdec 05.08.2016.

    Ajd više maknite te stare članke i reklame. I sredite taj portal za mobitele da ne listam 20 članaka a 18 se ponavljaju

  • kanader 04.08.2016.

    Sve su negradne igre neštimane. Dobivaju rodbina i prijatelji organizatora. Samo te nazovu i kažu može li toliko i toliko u kešu i dobivaš sigurno. Moga kolegu zvala bivša žena i rekla da mora dati nakon prodaje Corse 20.000kn i milijon posto dobiva na nagradnoj igri Jutarnjeg. Nije pristao i naravno ništa nije dobio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare