To je to što me zanima!

Audijem jurio 242 km/h po A1 pa dobio kaznu od 3000 kuna

Vozio je prema Šibeniku, a policijski presretač "ulovio" ga je u četvrtak oko 16.30 sati kod odmorišta Pristeg. Za volanom je bio 44-godišnji hrvatski državljanin
Vidi originalni članak

Vozač automobila marke Audi RS 6 (D) projurio je brzinom od 242 kilometra na sat autocestom A1 na predjelu na kojem je brzina ograničena na 130 kilometara na sat. Vozio je prema Šibeniku, a policijski presretač "ulovio" ga je u četvrtak oko 16.30 sati kod odmorišta Pristeg. Za volanom je bio 44-godišnji hrvatski državljanin. 

- Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 3000 kuna te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od mjeseca dana - kaže Elis Žodan, glasnogovornik zadarske policije.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • kuzma1965 12.03.2018.

    Dok se kazne ne pooštre i dalje će biti divljanja po cestama. Ugledajte se na Švicarsku - tamo odmah oduzmu automobil. Mene više brine što se po običnim cestama vozi brzinama koje su primjerene autocestama. Mnogi vozači ne poštuju ograničenja brzine, punu liniju, pješački prijelaz, ...., ali to čine samo zato jer znaju da ih nema tko uloviti. Gospodi u presretačima je ispod časti da se voze po običnim cestama (neće se vući u kolonama, ne mogu izigravati frajere u bijesnim autima, a što je najvažnije nema ni dnevnica). Vozači u presretačima se također MORAJU držati ograničenja brzine, a ne da navlače ostale vozače na brzu vožnju. Ako kraj mene projuri (neobilježeni) automobil neprimjerenom brzinom, odmah i meni dođe da se i ja vozim kao i on - a onda nakon par kilometara iznenađenje (PRATI ME - FOLlOW ME).

  • Nitko&Ništa 12.03.2018.

    Doista - 3.000,00 Kn kazne i mjesec dana vozačke za ovo?! Pa tko ne bi?

  • Nino98_1 11.03.2018.

    Triba vozit 300. Auto put po uređenim zemljama ima neograničene dionice gdje se moze voziti koliko god auto može. To sta ste vecina vas klosari nemate za clio 1.5d to je druga stvar. Nek covik vozi kolko oce, lako je za to. A jel ko pita koliko je gospodin SINKOPA vozia kad je satra ljude u jedrilici? Ostavite se novinarskih sranja i pazite sebe jer vas drugi nece pazit. Sta mislite kolko se voze politicari na auto putu? Pa nikom nista? Kolko se murija vozi na auto putu? Pa nikom ništa. Redovito svi voze 200 na tempomatu. Koja je razlika 150 i 250? Kad siknes...mrtav si! Prema tome...nije vozia u gradu 120 nego na autoputu...ako ubije ubit ce u vevini slucajeva samog sebe. Ostavite se sranja...pogledajte sta politicari rade od nas...deru nas bez vazelina ko ovce smo svi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare