To je to što me zanima!

Australija: Mladić se ugušio, a tragaju i za jednim muškarcem

Ciklon Yasi: traga za muškarcem za kojeg smatraju kako je nestao u oluji koju je uzrokovao ciklon Yasi. Muškarac, za kojeg su mislili da je nestao, vratio se kući
Vidi originalni članak

Mladić (23) ugušio se od pare generatora kojeg je pokušao pokrenuti u zatvorenom prostoru nakon što su zbog oluje ostali bez struje. Premijerka Queenslanda, Anna Bligh, izrazila je sućut obitelji stradalog mladića.

Muškarac iz Cardwella u Australiji, za kojeg su smatrali da je poginuo u jakoj oluji koju je uzrokovao ciklon Yasi u petak je doplovio u luku. Mornara su zadnji put vidjeli na jahti pa su lokalni stanovnici zaključili kako se utopio. Nakon što se vratio bio je na pregledu u bolnici te su ga poslali kući. Nije se ozlijedio, ali je bio u šoku. Lokalna policija traga za još jednim muškarcem za kojeg smatraju kako je nestao, a strahuju da bi mogao biti mrtav. Detalji nisu poznati, piše News.com.au.

Prometnice diljem regije su još zatvorene zbog posljedica ciklona Yasi. U Queenslandu je još oko 150.000 kućanstava bez električne energije.

Područja koja su nedavno pogođena poplavama su na oprezu, a vlasti su izvijestile kako postoji mogućnost od ponovnih poplava i odrona zemlje.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 04.02.2011.

    Jadni ljudi... Boze,pomagaj im!

  • Blackey 04.02.2011.

    Došao vrag po svoje.....

  • goran75 04.02.2011.

    hvala ti bože što našu hrvatsku čuvaš , oslobodi nas od svakoga zla. slava ocu sinu i duhu svetome..

Komentiraj...
Vidi sve komentare