To je to što me zanima!

Australka (21) prije tjedan dana nestala u Dubrovniku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Britt Lapthorne (21) se u noći kada je zadnji put viđena, 18. rujna, zabavljala u diskoteci 'Fuego' na Pilama. Sa sobom je ponijela tek nešto novca
Vidi originalni članak

Nestala Britt Kathryn-May Lapthorne( 21) iz australskog Melbourna obitelji se zadnji put javila 15. rujna putem bloga. U Dubrovnik je doputovala iz Makedonije 17. rujna i odsjela u apartmanu kod D. P. (61) iz Dubrovnika. Navečer je otišla u obilazak grada nakon čega se nije vratila. Posljednji put je viđena u noći na 18. rujna u diskoteci 'Fuego' na Pilama. Njezin je nestanak policiji 19. rujna navečer prijavio vlasnik apartmana. U njemu je ostavila osobne stvari i dokumente. Sa sobom je ponijela samo manju količinu novca.
Zabrinuta obitelj i prijatelji tragaju za njom i putem Facebooka, a potragu su objavili u grupi 'Nestale osobe' gdje su postavili i njenu fotografiju. Mole sve koji imaju neku informaciju o njihovoj nestaloj kćerki da se jave u najbližu policijsku postaju. Kažu da su pokrenuli grupu jer vjeruju da je sve moguće i da nade uvijek ima.
Nestala djevojka je visoka oko 160 cm i slabije je tjelesne građe. Ima ovalno lice, oči boje kestena te svijetloplavu kosu. Policija moli građana da saznanja o nestaloj Australki jave na telefon 92.
U istrazi zajedno s hrvatskim vlastima i policijom surađuju i službenici australske ambasade u Zagrebu.
Na Facebooku inače postoji čak 500 grupa nestalih osoba.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • angel7 27.09.2008.

    nadam se da ce je naci zivu. jadna cura.

  • user_21090 26.09.2008.

    Nadam se da neće biti najcrnje...;Mlada je i lijepa.

  • kish7 25.09.2008.

    ma treba je 100% otisla plivat do australije :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare