To je to što me zanima!

Australka (26) napustila dvoje djece i pridružila se ISIL-u

Jasmina Milovanov (26) iz Sydneya početkom mjeseca napustila je dom i dvoje djece stare 5 i 7 godina. Muža je SMS-om obavijestila da je otišla u Siriju
Vidi originalni članak

Jasmina Milovanov (26), majka dvoje male djece iz Sydneya početkom mjeseca otišla iz svojeg doma u Sydneyu dok je djecu čuvala dadilja i više se nije vratila, pišu australski mediji.

Djeca stara 5 i 7 godina ostala su s ocem kojem se sad već bivša supruga javila SMS-om. Napisala mu je da je otišla u Siriju. Tamo se mlada majka pridružila džihadistima Islamske države

- Mislim samo o svojoj djeci. Ne mogu vjerovati da je napustila dvoje tako lijepe djece. Sin mi je nekoliko dana nakon njezinog odlaska rekao "Nadam se da je mama dobro“ - kazao je šokirani suprug.

Jasmina je inače na društvenoj mreži bila prijateljica sa Zehrom Duman iz Melbournea čiji je muž Mahmoud Abdullatif navodno poginuo početkom godine dok se borio u redovima ISIL-a. Zehra je poznata kao žena koja regrutira mlade žene da se pridruže ovoj militantnoj islamskoj skupini.

Jasmina Milovanov koja je sad prešla na islam i promijenila ime u Asma Abdulah trenutno je predmet istrage, kazala je policija Novog Južnog Walesa. Dosad se stotinjak državljana Australije pridružilo ISIL-u u Iraku i Siriji. Tridesetak ih je poginulo.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • dipsy2010 27.05.2015.

    Ma ni svo bogatstvo ovog svijeta me ne može odvojiti od moje djece ...

  • zagor-ec 26.05.2015.

    bolje da je otisla... barem nebude djecu trebala odgajati, jer cisto sumnjam u njezine kvalitete odgajanja djece....

  • kung fu panda 26.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare