To je to što me zanima!

'Australka mortus pijana izmislila priču o silovanju'

Nije isključeno da ćemo mi ili optuženi policajci tužiti Channel 7, ali trenutno se time ne bavimo, rekao je glasnogovornik Ravnateljstva policije
Vidi originalni članak

Policajci 'otmičari' čiji je fotorobot prikazan u emisiji Sunday Night australske televizije Channel 7 su  Dragan Palameta i Ivica Rudinović, kriminalistički službenici PU dubrovačko-neretvanske. Doznajemo da je riječ o mladim i uzornim policajcima bez mrlje u karijeri. Glasnogovornik Ravnateljstva policije Krunoslav Borovec je kazao da je sudionica emisije Amber dvojici policajaca prijavila pokušaj otmice. Oni su utvrdili da nema elemenata kaznenog djela i o tome su napisali izvještaj. Uputili su je na pravo da ipak podnese kaznenu prijavu, ali ona to nije učinila u Dubrovniku. Potom su nju i njezino društvo otpratili do broda. Prijavu je podnijela nakon nestanka Britt Lapthorne i to u Australiji. Osim toga, u razgovoru s dubrovačkom policijom je govorila o plavom kombiju i muškarcu koji ju je navodno pokušao oteti. Međutim nije ga opisala, dok je u emisiji, kazao je Borovec, dala vrlo detaljan opis. Načelnik Zlatko Sokolar je dodao kako je u prvom slučaju pokušaja silovanja u srpnju 2007. koji se spominje u emisiji djevojka odbila liječnički pregled.
- Liječniku je zatim rekla da nije bilo pokušaja silovanja, a on je utvrdio kako je bila mortus pijana - kazao je načelnik dubrovačke policije Zlatko Sokolar, te dodao da im treći slučaj iz emisije nije ni prijavljen.
 - Nije isključeno da ćemo mi ili optuženi policajci tužiti Channel 7, ali trenutno se time ne bavimo - rekao je Borovec.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • kamoomila 11.02.2009.

    ma ženska se opila i nitko je od poštenih dubrovčana nije tija j..... , pa je malo isfrustrirana.

  • mrazica 11.02.2009.

    u svemu tome jee sve čudno.zašto su opisale baš ta dva policajca????????kako god bilo sjetim se one stare:gdje ima dima ima i vatre...tako da dalje komentirati nema smisla..spokoj brittinoj duši :-(

  • Ivana50 11.02.2009.

    Sto se tice majice vec se javilo da to nije bila majica od Britt na kraju price, od policije javljeno. Ja sam iz Dubrovniku, na tom mjestu Boninovo skacu ljudi u smrt cesto, oni iz grada naravno ali se takodjer nadju sa cijelim tjelom a ne bez stopala ili sake ili pola celjusti, i ne nakon 2 tjedna tek. Napila se ili ne to nije razlog da zavrsi mrtva u takvom stanju. Gdje joj je roba i kamera sto ju je imala na sebi kako je javljeno i vidi se na slici u klubu. Cudno malo da su sve cure bas prepoznale ta dva i bas ispalo da su ti policajci. Sve nekako mutno. I samo zato sto su policajci, tko garantira da nisu neki ludjaci? Cudno sve u svemu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare