To je to što me zanima!

Australska milijarderka ne želi bogatstvo ostaviti svojoj djeci

Gina Rinehart prema sudskim dokumentima tvrdi da njezina djeca nisu sposobna upravljati bogatstvom jer nijedno nikad nije radilo poslove koje im nije dala obitelj
Vidi originalni članak

Australska milijarderka Gina Rinehart suočena je s problemom koji muči bogate ljude, novac mora ostaviti djeci koja s njim ne znaju upravljati.

Rinehart je zbog toga pokrenula sudsku bitku koja traje u australskom pravosudnom sustavu. Ona je od oca naslijedila bogatstvo, a udjele u obiteljskom trustu dobilo je i njezino troje djece. No, Rinehart je odlučila djecu isključiti iz vlasništva zbog čega joj oni uzvraćaju sudskom tužbom.

Prema dokumentima sa suda koje su prenijeli australski mediji Rinehart vjeruje da njezina djeca nisu sposobna upravljati svojim bogatstvom jer nijedno od njih nikada nije radilo neki posao koji im nije dala obitelj.

Ona tvrdi da nijedno njezine dijete nema vještine znanja, iskustvo, sposobnost prosudbe niti radnu etiku da upravlja novcem na način da se tvrtka HPPL Group nastavi rasti. 

Moguće je da Rinehart i ima pravo što se tiče odlika njezine djece, ali se postavlja pitanje, piše Wall Street Journal, tko je tu djecu odgojio. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Lil_6 23.09.2013.

    lol sad su ovi spameri krenuli s mailom kao da mi ona šalje da bi mi poklonila novce =P hoće ko probati? ;)

  • Kro Kodil 06.09.2012.

    nisam mirljarder ni miljunas i normalno zivim ali smatram da su svi ovi ljudi koji seru po djeci miljunasa da su rasipni i da ne gledaju obicne smrtnike DVOLICNI , jer da se sami nadju u situaciji da su miljunasi ili miljarderi, davali bi novce djeci da si kupe sto god pozele,tako da je ovo jadno.

  • JaDraganche 17.06.2012.

    zadnja recenica sve pokopala :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare