To je to što me zanima!

Australski par mijenja priču: Mislili da će izgubiti obje bebe

Djevojka iz Tajlanda je za novac pristala biti surogat majka paru iz Australije. Rodila je blizance. Par jednu bebu nije htio uzeti jer se rodila s Downovim sindromom
Vidi originalni članak

Australski par koji se našao u središtu skandala nakon što su odbili uzeti dječaka s Downovim sindromom , jednog od dvoje blizanaca koje im je rodila surogat majka s Tajlanda, iznijeli su svoju verziju priče u televizijskom intervjuu .

David i Wendy Farnell pojavili su se u australskom '60 Minutes Show', bilo je to njihovo prvo pojavljivanje u javnosti otkako priča o napuštenoj bebi puni naslovnice medija. Većinu "priče" odradio je David , inače osuđivani pedofil, koji je iznio niz neuvjerljivih tvrdnji , među kojima i to kako su se nadali da će malog Gammyja, koji ima Down, dovesti u Australiju. Par je ustvrdio kako je hio zadržati obje bebe, ali je surogat majka zaprijetila da će uključiti policiju te su se preplašili da bi mogla zadržati blizance, javlja Daily Mail.

Negirao da su napustili dječaka zbog bolesti

David je negirao da su napustili dječaka zbog bolesti, ali je otkrio kako bi sigurno tražili da surogat majka prekine trudnoću da su liječnici dovoljno rano otkrili kako će dječak imati Downov sindrom. Potvrdio je i da su, kad su saznali da je dječak bolestan, tražili povrat novca koji su dali Tajlanđanki je r medicinske pretrage nisu napravljene na vrijeme.

- Roditelji žele da njihova djeca budu zdrava . Prekasno smo saznali da će dječak biti bolestan. Poslali su nam nalaze, ali nisu ih napravili pravovremeno - rekao je David.

Ova izjava kontradiktorna je jednoj drugoj u kojoj David kaže:

-Nismo napustili dječaka. Nikad nismo rekli surogat majci da pobaci . Uvijek postoji nada.  Na samom početku, kad smo saznali da dječak boluje od Downova sindroma, odlučili smo da ćemo ga zadržati - rekao je.

Farnell osuđivani pedofil

Inače, David Farnell je proveo tri godine u zatvoru zbog seksualnog zlostavljanja dviju djevojčica mlađih od 10 godina. Poslije je opet osuđen za zlostavljanje dječaka od 13 godina. Također je sporno što je svoju sadašnju ženu "naručio" preko agencije iz Kine. Na pitanje je li njegova prijašnja preferencija prema mladim djevojkama imala veze s tim što su odlučili zadržati djevojčicu, David je odgovorio:

- Nikad mi takvo što nije palo na pamet. Trebali biste se sramiti što me uopće takvo što pitate. Svi mrze seksualne prijestupnike, oni su dno društva, bezvrijedni. To je razlog zašto sam se toliko trudio da budem dobar otac svojoj djeci, zato što sam davno učinio vrlo loše stvari - rekao je dodajući kako zaslužuje sve što mu se desilo, ali da se to ne odnosi na njegovu obitelj.

-Moja obitelj nema veze s tim. Ako me želite povrijediti, učinite to . Da, zaslužio sam - kazao je.

Supruga ga je branila

Wendy je tijekom intervjua branila supruga.

- Neće učiniti ništa loše našoj djevojčici. Ima troje djece otprije i svi ga vole i misle na njega. On nije loša osoba, vrlo je dobar suprug i otac -rekla je.

Na pitanje jesu li u strahu da će ostati bez djevojčice, David je u suzama rekao kako se nada da neće do toga doći.


Idi na 24sata

Komentari 129

  • njofraaaaaa 12.08.2014.

    ni ova njegova žena nije ništa bolja čim je s njim i brani ga

  • realna 12.08.2014.

    Pedofilija je neizlječiva,treba im oduzeti malenu dok nije kasno. A ova tuka ga još i brani,užas.

  • miladraga 12.08.2014.

    Kod ovog "surogat majčinstva" niti ne postoji dobra zakonska regulativa jer je to relativno nova stvar, a normalni ljudski mozak ne može niti predvidjeti sve okolnosti koje ovi bolesnici mogu smisliti. Tko bi se sjetio da možda netko neće uzeti djete zato jer je bolesno? Tko bi se mogao sjetiti da će pedofil kupiti jajnu stanicu od nepoznate žene i stvaoriti djete kao svoju seksualnu igračku? Takve se gnjusobe zbilja ne mogu predvidjeti dok se ne dese...

Komentiraj...
Vidi sve komentare