Obavijesti

News

Komentari 129

Australski par mijenja priču: Mislili da će izgubiti obje bebe

Australski par mijenja priču: Mislili da će izgubiti obje bebe
7

Djevojka iz Tajlanda je za novac pristala biti surogat majka paru iz Australije. Rodila je blizance. Par jednu bebu nije htio uzeti jer se rodila s Downovim sindromom

VIDEO

Australski par koji se našao u središtu skandala nakon što su odbili uzeti dječaka s Downovim sindromom , jednog od dvoje blizanaca koje im je rodila surogat majka s Tajlanda, iznijeli su svoju verziju priče u televizijskom intervjuu .

David i Wendy Farnell pojavili su se u australskom '60 Minutes Show', bilo je to njihovo prvo pojavljivanje u javnosti otkako priča o napuštenoj bebi puni naslovnice medija. Većinu "priče" odradio je David , inače osuđivani pedofil, koji je iznio niz neuvjerljivih tvrdnji , među kojima i to kako su se nadali da će malog Gammyja, koji ima Down, dovesti u Australiju. Par je ustvrdio kako je hio zadržati obje bebe, ali je surogat majka zaprijetila da će uključiti policiju te su se preplašili da bi mogla zadržati blizance, javlja Daily Mail.

Negirao da su napustili dječaka zbog bolesti

David je negirao da su napustili dječaka zbog bolesti, ali je otkrio kako bi sigurno tražili da surogat majka prekine trudnoću da su liječnici dovoljno rano otkrili kako će dječak imati Downov sindrom. Potvrdio je i da su, kad su saznali da je dječak bolestan, tražili povrat novca koji su dali Tajlanđanki je r medicinske pretrage nisu napravljene na vrijeme.

- Roditelji žele da njihova djeca budu zdrava . Prekasno smo saznali da će dječak biti bolestan. Poslali su nam nalaze, ali nisu ih napravili pravovremeno - rekao je David.

Ova izjava kontradiktorna je jednoj drugoj u kojoj David kaže:

-Nismo napustili dječaka. Nikad nismo rekli surogat majci da pobaci . Uvijek postoji nada.  Na samom početku, kad smo saznali da dječak boluje od Downova sindroma, odlučili smo da ćemo ga zadržati - rekao je.

VIDEO

Farnell osuđivani pedofil

Inače, David Farnell je proveo tri godine u zatvoru zbog seksualnog zlostavljanja dviju djevojčica mlađih od 10 godina. Poslije je opet osuđen za zlostavljanje dječaka od 13 godina. Također je sporno što je svoju sadašnju ženu "naručio" preko agencije iz Kine. Na pitanje je li njegova prijašnja preferencija prema mladim djevojkama imala veze s tim što su odlučili zadržati djevojčicu, David je odgovorio:

- Nikad mi takvo što nije palo na pamet. Trebali biste se sramiti što me uopće takvo što pitate. Svi mrze seksualne prijestupnike, oni su dno društva, bezvrijedni. To je razlog zašto sam se toliko trudio da budem dobar otac svojoj djeci, zato što sam davno učinio vrlo loše stvari - rekao je dodajući kako zaslužuje sve što mu se desilo, ali da se to ne odnosi na njegovu obitelj.

-Moja obitelj nema veze s tim. Ako me želite povrijediti, učinite to . Da, zaslužio sam - kazao je.

VIDEO

Supruga ga je branila

Wendy je tijekom intervjua branila supruga.

- Neće učiniti ništa loše našoj djevojčici. Ima troje djece otprije i svi ga vole i misle na njega. On nije loša osoba, vrlo je dobar suprug i otac -rekla je.

Na pitanje jesu li u strahu da će ostati bez djevojčice, David je u suzama rekao kako se nada da neće do toga doći.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 129
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'
SPAS ZA STOTINE MALIŠANA

Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'

U Hrvatskoj se na 1000 novorođene djece rodi jedno dijete s nekim od oblika rascjepa usne i nepca. Svi se liječe u KB Dubrava koja je referentni centar za liječenje ove bolesti. Osim djece iz Hrvatske, dolaze i iz regije