To je to što me zanima!

Australski turist (26) preminuo je od upale srčanih zalistaka

Daniel Michael Reddie preminuo je prirodnom smrću uslijed uznapredovale upale srčanih zalisaka, stoji u obavijesti dubrovačke bolnice o smrti mladog Australca
Vidi originalni članak

Ravnatelj dubrovačke bolnice Branko Bazdan sa suradnicima je u četvrtak primio rodbinu preminulog Australca Daniela Michaela Reddiea (26), priopćili su iz Opće bolnice Dubrovnik. .

Obitelji su predstavili kronologiju cijelog slučaja i svu medicinsku dokumentaciju te obdukcijsko izvješće, a obitelj nije imala nikakvih prigovora. Utvrđeno je da je Daniel Michael Reddie preminuo prirodnom smrću uslijed uznapredovale upale srčanih zalisaka,  stoji u obavijesti bolnice o smrti mladog Australca.

Prošli petak je oko 8.30 sati dovezen na hitni prijem bolnice s teškim kašljem i u vrlo teškom općem stanju. Hitno su obavili niz pretraga i pristupili zahvatu eksploracije trbušne šupljine. Mladić je nedugo zatim preminuo od zatajenja srca u jedinici intenzivne njege. Pomoć je tražio još u Londonu odakle je s prijateljem i njegovom djevojkom krenuo u Hrvatsku gdje je posjetio liječnike u Splitu i Metkoviću. Prije dolaska u Dubrovnik boravio je na Hvaru i Lastovu. Doznajemo da je upalu prouzročio bakterijski endokarditis od čega se, ako nije na vrijeme otkriven, umire u prosjeku za šest tjedana.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Artik1394 04.08.2011.

    Alaj ga kenjate u svakom komentaru,čast iznimkama koje izražavaju sućut i suosjećaju s obitelji i prijateljima preminulog. Dobro vam je napisao gospodin ovdje,prije nego krenete kenjat,proguglajte ili čak štoviše završite medicinu pa onda nešto napišite,inače,svaki komentar vam je za posrat!

  • perlica55 04.08.2011.

    Za pojedince je bolje malo proguglat, nego pisat sranja.

  • benedict 04.08.2011.

    Koja jadna posmortalna ekspertiza:umro od prirodne bolesti a pacijent imao endokarditis. Imaju li ti liječnici u dubrovačkoj bolnici sada hrabrosti da priznaju ovakvu katastrofalnu grešku .Čuj radili laparotomiju a pacijent umro u toku operacije!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare