To je to što me zanima!

Austrija: Elizabeth Fritzl ima tajnu ljubav u bolnici?

Djelatnici klinike u posljednje je vrijeme često viđaju u šetnji s muškarcem u kasnim tridesetima. On nije liječnik u bolnici, nego vjerojatno pacijent
Vidi originalni članak

Elisabeth Fritzl (42), koju je njen otac Josef (73) 24 godine držao zatočenu u podrumu kuće u Amstettenu u Austriji oporavlja se u jednoj psihijatrijskoj klinici. Sa njom je i njeno šestero djece koje je dobila s ocem. Djelatnici klinike u posljednje je vrijeme često viđaju u šetnji s muškarcem u kasnim tridesetima. On navodno nije liječnik u bolnici, već je vjerojatno jedan od pacijenata. Mnogi smatraju kako je na pomolu ljubavna veza.
- Puno vremena provode pričajući - rekao je izvor iz bolnice. Dodao je kako muškarac nije pretjerano visok, srednje građe, te kako ima tamno smeđu kosu koju nosi zavezanu u rep.
- Pomalo izgleda kao obožavatelj heavy metal glazbe - ispričao je djelatnik klinike. Rodbina nesretne Elisabeth tvrdi kako ona teško vjeruje ikome, a kamoli muškarcima, te kako zaista zaslužuje sreću nakon svega što je prošla u životu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • miss freedom 10.08.2008.

    daj boze da nadje ljubav pa da i ona osjeti sto to znaci biti voljen i sretan!

  • cepuljni 10.08.2008.

    a nakon svega sta je prosla valjda bi i njoj tribalo zasjat malo sunca

  • Noella 10.08.2008.

    Sigurno neki novinar-lešinar !

Komentiraj...
Vidi sve komentare