To je to što me zanima!

Austrija: Uhitili zaštitara koji je ukrao milijun kuna

Policija je uhitila Tonija Valjka (36) i njegovu curu. Osumnjičen je za pljačku Volksbanke u Zagrebu. Novac koji su kod njih pronašli trebat će vještačiti
Vidi originalni članak

Glasnogovornik Ravnateljstva policije Krunoslav Borovec potvrdio nam je da je u austrijskom gradu Villachu policija uhitila Tonija Valjka (36), ali i njegovu djevojku Anu Dolenec. Kod njih su pronašli i dio novca za koji sumnjaju da je Valjak opljačkao iz poslovnice Volksbanke u zagrebačkoj Maksimirskoj ulici 19. srpnja.
- Koliko novca je policija kod njih pronašla, još se ne zna - rekao je Borovec. Valjka i njegovu djevojku Austrija će deportirati u Hrvatsku, nakon što to od njih zatraži Ministarstvo pravosuđa.
Valjak je prilikom pljačke na prevaru u zahod zaključao zaposlenicu banke Dubravku I. (35) i ukrao novac. Nakon nekih pola sata žena je uspjela izaći iz zahoda i pozvati policiju. Nakon Valjkovog nestanka, MUP je izdao tjeralicu zbog teške krađe i prozupravnog oduzimanja slobode. Valjak je u Sokol Mariću radio godinu dana i k svemu je bio i nagrađivan kao uzoran zaštitar.
.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • zamet 07.08.2008.

    ŠTETA KRATKO JE UŽIVAO

  • Anchyca 07.08.2008.

    Za Reni 0506....Država AUSTRIJA se ne piše Austija..jer je to naziv države,a u hrvatskom jeziku se imena i nazivi pišu velikim slovima.i po mogucnosti ispravno..jel da?ispravi si to da ti se ljudi ne smiju!!!!!hahahahaha............

  • Anchyca 07.08.2008.

    a ti biseru odeš u Austriju.....hhahahahahaaaaaaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare