To je to što me zanima!

Austrijanac kod Žaborića uzeo prednost motoru: Sudarili su se, motorist je teško ozlijeđen

Austrijanac (24) je teretnim automobilom došao do raskrižja i prilikom uključivanja na državnu cestu nije propustio sva vozila. Motorist je udario u stražnji dio njegovog automobila
Vidi originalni članak

Šibensko-kninska policija izvijestila je kako je u prometnoj nesreći u subotu teško ozlijeđen motorist. Nesreća je bila u 15:40 sati u Žaboriću u Ulici Jasenovo.

Austrijanac (24) je teretnim automobilom došao do raskrižja i prilikom uključivanja na državnu cestu nije propustio sva vozila. Motorist (25) je udario u stražnji dio njegovog automobila. 

- Na motoru nisu bile istaknute pripadajuće registarske oznake i nije imao ispravne propisane uređaje i opremu - navela je policija.

SUDAR DVA AUTOMOBILA I MOTOCIKLA Tragedija kod Gline: Dvoje ljudi poginulo je u prometnoj nesreći

Motorist je pao, a zbog siline udarca i pada u Općoj bolnici u Šibeniku su mu ustanovili teške ozljede te su ga zadržali na liječenju.

- Zbog izazivanja prometne nesreće protiv 24-godišnjaka podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.
Protiv 25-godišnjaka podnesena je prekršajna prijava zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama - zaključila je policija.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare