To je to što me zanima!

Austrijanci se nadaju: Kosor bi mogla rasvjetliti aferu Hypo

Premijerka Kosor će se sastati s kancelarom Wernerom Faymanom. Austrijanci pišu kako bi dvoje kolega mogli razgovarati o aferi Hypo i Sanaderovoj ulozi u njoj
Vidi originalni članak

Samo tri dana nakon spektakularnog uhićenja bivšeg hrvatskog premijera, u Austriju dolazi Sanaderova nasljednica i suradnica od povjerenja Jadranka Kosor, tako je austrijski Krone najavio Kosoričin dolazak u Beč. Kosor će se sastati s kancelarom Wernerom Faymanom na ručku u restoranu Do&co u samom centru Beča . Austrijanci pišu kako bi dvoje kolega mogli razgovarati o aferi Hypo i Sanaderovoj ulozi u njoj. Priželjkuju da Kosor Faymanu rasvjetli Sanaderovu ulogu u svemu tome pošto je, kako piše Korone, ona dugo godina bila Sanaderova desna ruka, a i sam bivši premijer uveo ju je u Vladu 1995. Ističu kako ipak afera Hypo neće biti u središtu razgovora Kosor i Faymana već ulazak Hrvatske u Europsku uniju.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • dio 13.12.2010.

    Kako interesantno da baš danas ona putuje u Austriju.Trta je da Ivo ne progovori puno ha.Joj ja mislim da mi znamo gotovo ništa od svega toga i da Jaca i Ivo imaju dobar dogovor.Ima i ona tajnih računa i stanova i irmi i svega.

  • Sinn 13.12.2010.

    kada im ona na svom tečnom engleskom objasni o čemu se radi,mogla bi cijela hrvatska završiti na robiji. ili neka im jednostavno kaže "ver is ivo der sam i ja",pa neka je odmah i ostave na ženskom odjelu zatvora.

  • konjina 13.12.2010.

    rasvijetli tajnu ukradenog stana siva

Komentiraj...
Vidi sve komentare