To je to što me zanima!

Austrijski istražitelji: Možete doći i ispitati Ivu Sanadera

Istražitelji iz Austrije i Hrvatske sada se moraju dogovoriti o terminu ispitivanja, a Ivu Sanadera navodno će ispitati ravnatelj Uskoka Dinko Cvitan
Vidi originalni članak

Austrijske vlasti odobrile su tužiteljima Uskoka da u ekstradicijskom pritvoru u Salzburgu ispitaju Ivu Sanadera, javlja Jutarnji list. Istražitelji iz Austrije i Hrvatske moraju se dogovoriti o terminu ispitivanja, a navodno će ga ispitati šef Uskoka Dinko Cvitan. Sanaderu je pritvor određen do svibnja, a on je u međuvremenu otkazao suradnju dvoje odvjetnika, te ga brani samo Goran Suić.

>>> Više pročitajte na Jutarnji.hr

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_61227 02.04.2011.

    more se sad u tim odjelima šepurit po salzurškim ćelijama. ha ha. ..ass-hole. .

  • ĐurđaMijekovec 02.04.2011.

    Pa niko nas ne može shvatiti ozbiljno i prema nama se odnositi kao prema pravnoj državi kad nam državu vode lopovi i hoštapleri.To svi vide i tak nas i doživljavaju.Ne samo da nam je bivši premijer zatvoren,već je sve oko njega što zatvoreno,što pod prismotrom.Najtrulija smo država na balkanu.Strašno i jao si ga nama i našoj djeci.

  • legalist 01.04.2011.

    Uhvaćen je po našoj tjeralici i oni nama diktiraju gdje ćemo ga ispitivati.. mislim da se svi prema nama ponašaju kao da smo posljednji smradovi i nitko nas ne uvažava kao pravu državu. vrijeme je da pokažemo zube i odjebemo ih sve!

Komentiraj...
Vidi sve komentare