To je to što me zanima!

Austrijski kancelar pjevao Sanaderu 'Happy birthday'

Ivo Sanader je 55. rođendan proslavio na radnom ručku u Beču. Domaćini su ga iznenadili tortom i pjesmom. Kladili su se i u rezultat utakmice
Vidi originalni članak

Alfred Gusenbauer, austrijski kancelar, u nedjelju je tortom počastio svoga gosta Ivu Sanadera tortom te mu otpjevao i rođendansku pjesmu “Happy birthday, dear Ivo”. Nakon uspješnog bilatelarnog sastanka hrvatski i austrijski izaslanici uputili su se na nogometnu utakmicu između hrvatske i austrijske reprezentacije. Prije odlaska na stadion Sanader je predložio da svi sudionici radnog ručka prognoziraju rezultat utakmice. Premijer je bio uvjeren da će Hrvatska Austriju pobijediti 2-1. Austrijski kancelar nije mu ostao dužan te je rekao da će s istim rezultatom Austrija pobijediti Hrvatsku. Rezultat su prognozirali i ministri Gordan Jandroković i Božo Biškupić, te članovi austrijskog izaslanstva. Na Sanaderovu rođendanskom slavlju sastavili su zapisnik, a austrijski kancelar je predložio da onaj tko pogodi rezultat utakmice, dobiva od ostalih po jednu butelju dobrog vina. Svi su prihvatili izazov, a rezultat od 1-0 za Hrvatsku pogodili su Božo Biškupić i Zlatko Mehun.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • izzy_vk 09.06.2008.

    nismo sami! to su izabrali \"pametni\" ocito \"dobro\" informirani ljudi, koji ga gledaju ko svetinju, ili mocnici koji imaju je.ene koristi od toga! i da ne spominjem dijasporu...

  • blur 09.06.2008.

    e sanja, sanja, a i ostali..........sami ste izabrali svoju vlast, a dragi kanader samo uziva u blagodeatima svog \"posla\". :)

  • tomash 09.06.2008.

    Severina košta 10-ak tisuća eura. Koliko košta kancelar koji ti pjeva na raođendanu. - Sve je to već plačeno. Debelo!!!!!!!! Aovo im dobro dodje, jer Hrvati su popušili staru Rimsku -kruha i igara. Dok se euro stiša eto benzina na 15 a dizel na 20.

Komentiraj...
Vidi sve komentare