To je to što me zanima!

Auta parkirali na dva mjesta: 'Takve situacije su neizbježne'

U ponedjeljak smo izvjestili o nedostatku parkirnih mjesta u garaži Zagrad B u Rijeci zbog bahatosti vozača koji su se parkirali na dva mjesta. O situaciji se očitovao i Rijeka plus
Vidi originalni članak

Išao sam ujutro u grad obaviti nekoliko stvari i uputio se auto parkirati u podzemnoj garaži Zagrad, počinje priču naš čitatelj koji nam je u ponedjeljak poslao video iz Rijeke. 

- Bilo je tek oko 10 ujutro i mislio sam da ću sigurno naći mjesto. Začudilo me je kada sam vidio da na garaži piše da su sva mjesta već zauzeta jer garaža broji oko 300-tinjak mjesta - nastavlja čitatelj.

Auto je parkirao na obližnjem parkiralištu, ali odlučio se vratiti i provjeriti jesu li stvarno sva mjesta zauzeta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zatekao sam redove auta parkiranih na dva mjesta. Razumijem da se radi o 'skupljim' automobilima, ali ovo je krajnje bezobrazno. Ako ih je već toliko strah da ih netko ne ogrebe ili udari, trebaju ih parkirati na nekom drugom mjestu - ljut je čitatelj.

Rijeka Plus d.o.o. upravlja javnim parkiralištima i garažom Zagrad B u Rijeci. Pitali smo ih za komentar situacije od ponedjeljka: 

VIDEO: PARKIRANJE U RIJECI 'Bijesnim autima zauzeli su po dva mjesta. Kakva bahatost!'

-  Ovim vas putem želimo izvijestiti kako su korisnici parkirnih mjesta u garažnom objektu Zagrad B dužni svoja vozila parkirati unutar označenih parkirnih mjesta sukladno obilježenoj horizontalnoj signalizaciji.

- Napominjemo, ovakve situacije su rijetkost, ali nažalost prisutne su zbog neprimjerenog ponašanja pojedinih vozača te ovim putem upućujemo isprike svim korisnicima koji su se u navedeno vrijeme zatekli u garažnom objektu Zagrad B. - rekli su iz uprave.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Lambo_1 22.10.2019.

    Kaj pišete gluposti. Mjesta su veličine graška. Za smart ok, a za ostale užas. Ne voze se više fičeki. Napravite parkirna mjesta kako spada.

  • solocontratutti 22.10.2019.

    Nije to bahatost već ljudi ne žele da im netko izčoka vrata sa svojim vratima jer gamad to stalno radi.

  • Tiho123_1 17.10.2019.

    Auta. Dođe djevojka kod doktora... doktor:imaš li ti dijete fobiju? Ja imam fobiju brat octaviju

Komentiraj...
Vidi sve komentare