To je to što me zanima!

Auti smrskani: U dvije nesreće kod Požege četvero ozlijeđenih

U naselju Vidovci oko 2.20 sati auto je sletio s ceste, nekoliko puta se isprevrtao i zabio se u prometni znak. Sat i pol kasnije na cesti Požega-Alaginci Golf je sletio s ceste i zabio se u zaštitnu ogradu...
Vidi originalni članak

Alkohol i neprilagođena brzina uzrok su dvije prometnih nesreća kod Požege u kojima je u subotu ujutro nastradalo četvero ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvo je oko 2.20 sati u prigradskom naselju Vidovci mladi vozač (21) s 1,48 promila alkohola, sletio s ceste, nekoliko puta se isprevrtao i zabio se u prometni znak. Auto je smrskan do neprepoznatljivosti, javlja 034portal.

Lakše ozljede zadobili su on i njegova suputnica (17). Protiv vozača izdan je prekršajni nalog zbog izazivanja prometne nesreće pod utjecajem alkohola. 

U drugoj nesreći, vozač (23) oko 3.50 sati je na cesti Požega – Alaginci izgubio kontrolu nad svojim Volkswagen Golfom i izletio s ceste te se zabio u zaštitnu ogradu. 

On je zadobio lakše ozljede, dok je njegov suputnik (43) teško ozlijeđen. Policija je vozaču izmjerila 1,44 promila alkohola.

Kako se se radi o teškim tjelesnim ozljedama kod suvozača nastavlja se krim obrada.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU:

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Detox 20.04.2019.

    Ovaj na drugoj slici mi je izgleda kao kobajage nabrijan , pa je momak se izgleda malo zanio u vožnji.

  • 20.04.2019.

    Opet kriva cesta, je li?

  • vitoscaletta 20.04.2019.

    Neki dan me zove prijatelj kojeg nisam vidio jedno deset godina na piće. Sjednem ja u auto i tako nađemo se, pucamo od sreće i on i ja, krene jedno, drugo, treće piće sve dok nismo izašli iz kafića skoro pa četveronoške... Nakon još jedno pola sata pričanja pred kafićem i konačnog rastanka, sjedam ja u auto, do kuće ima jedno 20ak kilometara, razmišljam da krenem ali sam se onda sjetio što mi je otac znao reći: "Ne glumi budalu i ne žuri. Bolje je kući doći kasnije nego uopće ne doći." Tad sam izašao iz auta, naručio taksi i draže mi je bilo sutradan se vraćat po auto nego riskirat svoj, a ponajprije tuđi život. Ne sjedajte za volan pod utjecajem alkohola. Mir i ljubav i sretan Uskrs svima koji slave. ❤

Komentiraj...
Vidi sve komentare