To je to što me zanima!

Mladi policajac (21) se vraćao s posla, sletio s ceste i poginuo

Vozač (21) poginuo je u teškoj nesreći koja se jutros oko 6.45 sati dogodila autocesti A3 u blizini Okučana. Vraćao se kući iz noćne smjene iz Zagreba. Vjerojatno je zaspao...
Vidi originalni članak

Vozač (21) poginuo je u teškoj prometnoj nesreći koja se jutros oko 6.45 sati dogodila na južnom kolničkom traku autoceste A3 Bregana-Lipovac u blizini Okučana.

Kako neslužbeno doznajemo, mladić je policajac koji je radio u PU zagrebačkoj. Vraćao se iz noćne smjene u Okučane, gdje je živio. Samo nekoliko kilometara od svoje kuće izgibio je kontrolu nad upravljačem i sletio s ceste. Pretpostavlja se da je zaspao za volanom.

Djelatnici Hitne pomoći pokušali su mladića reanimirati na mjestu događaja, ali je ubrzo podlegao zadobivenim ozljedama.

U tijeku je očevid.

>>> Uskoro više...

 

Idi na 24sata

Komentari 224

  • Anne73 13.11.2016.

    Pokoj mu dusi a njegovoj obitelji boze daj snage .svi vi koji ste zlobni nemojte ljudi imao je samo 21 godinu .mladic je radio noc a policijski posao nije lagan samo promislite koliko noci u jednom mjesecu ne spava radi i susrece se s kojekakvim situacijama .cuvali te andeli nebeski pocivaj u miru

  • Tomy77. 13.11.2016.

    Sućut obitelji poginulog mladića! Nedaj Boze nikome.

  • POTPEC 13.11.2016.

    A šta ovdje reč, a da ne pogriješiš. Da li je brzina, nepoštivanje propisa o vezivanju pojasa, noćna smjena ili nešto drugo više nije bitno. MOmka više nema. Sada tribaju mjerodavni da malo pogledaju propise, neke vožnje poslije noćnih smjena zabrane (ili im daju osobu di će se odmoriti). A ZNAM DA TO NEĆE UČINITI jer ih nije ni briga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare