To je to što me zanima!

Auto je ostao visjeti na ogradi: 'Mogao nam je pasti na kuću!'

Vozač Taxi Cammea izgubio je kontrolu nad autom, izletio s ceste na parkiralište obližnje kuće i udario u Golf i Škodu. Škoda je odgurana do ruba parkirališta gdje ju je samo ograda zadržala da ne padne
Vidi originalni članak

Što da vam kažem, proklizao sam na uskoj i mokroj cesti, izgubio kontrolu i udario u parkirani auto, kratko je sažeo prometnu nesreću potreseni vozač taxi Cammea u Rijeci, koji, kao ni njegova suputnica, nije bio raspoložen za davanje izjava.

Do nesreće je došlo u nedjelju oko 11.30 sati u Sušačkoj dragi nadomak Rijeke, točnije u ulici Brig. Kao što je naveo, mladi vozač taxi službe nije se prilagodio uvjetima na skliskoj i mokroj cesti te je u desnom zavoju izgubio kontrolu nad vozilom, izletio s ceste na parkiralište obližnje kuće i udario u parkirani Golf te bočno parkiranu Škodu koji su se nalazili na parkiralištu ponad obiteljske kuće.

Od siline udarca parkirana Škoda odgurana je do ruba parkirališta gdje ju je metalna ograda zadržala i spriječila da padne na krov ili dvorište privatne kuće.

- Kuhala sam ručak i nisam ništa čula, no kad sam izašla van imala sam što vidjeti. Bilo me je strah jer je parkirani auto ostao je visjeti na rubu ceste i samo ga je ograda pridržavala da se ne strovali na kuću, no srećom sve je dobro prošlo i nitko nije ozlijeđen - kazala je stanarka kuće. 

Na mjesto nesreće izašla je vučna služba, koja je uklonila oba automobila s ceste.  Policijskim očevidom, koji je u tijeku, utvrdit će se sve okolnosti nesreće. Za vrijeme trajanja očevida promet se odvijao nesmetano.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • marincucic6 26.11.2018.

    Obozavam te rijecke taksiste. Vjecito nesto s njima. Zato kad god mi se koji nabi na dupe ili napravi nesto sta nebi trebao, onda ga maltretiram po cesti dok ne skrene bilo gdje samo da nisam kraj njega. Nisu normlani. Znate koliko je sati kada traze studente da im voze. Mulci imaju 18-19 godina, nemaju pojma koja je glavna, a koja sporedna ulica, a znanje o voznji ne da im je ocajno nego nema veze sa mozgom.

  • 25.11.2018.

    voze brze a mokra cesta...

  • Prva Proleterska 25.11.2018.

    Ovom "profesionalcu " iz taxi vozila je izgleda razlog " proklizao sam " sasvim opravdan i dovoljno opravdanje za slupanje tuđih auta ! I Cameo se nakupio taidio od vozaća !

Komentiraj...
Vidi sve komentare