To je to što me zanima!

Auto je udario u djevojku (26), odbacio ju je 30 metara dalje...

Djevojka (26) zadobila je višestruke, teške ozljede te je preminula prije nego što je Hitna dovezla u bolnicu, gdje joj majka inače radi kao medicinska sestra
Vidi originalni članak

Tko je kriv za nesreću u kojoj je u nedjelju u Splitu život tragično izgubila djevojka (26) još uvijek se pokušava utvrditi jer, bez obzira na neke izjave svjedoka kako je vozač Škode, odnosno taksija, prošao kroz crveno, čeka se i službeno vještačenje Stanka Smodlake, stalnog sudskog vještaka za strojeve, cestovni promet i motorna vozila.

KIRURG KLINIKE U SPLITU: 'Poginula pješakinja je mlada djevojka, kći naše djelatnice'

Djevojka je u 16 sati bila kod autobusne stanice kada se na raskrižju Vukovarske i Dubrovačke sudarilo više automobila. Vozač Škode udario je u automobil Peugeot koji je 'odletio' u smjeru pješakinja na nogostupu.

Svom silinom udario je u djevojku koju je odbacio 30 metara dalje. Zadobila je višestruke, teške ozljede te je preminula prije nego što je Hitna dovezla u bolnicu, gdje joj majka inače radi kao medicinska sestra.

Nakon sudara Peugeota i Škode, u njihovoj nekontroliranoj 'rotaciji' po semaforu, teško su oštećena još dva vozila, jedno parkirano u blizini i drugo na semaforu.

U nesreći je ozlijeđena još jedna djevojka (21) koja je, prema prvim informacijama, prošla je tek s lakšim ozljedama.

Očevidom je u nedjelju rukovodio Damir Mišić zamjenik Općinske državne odvjetnice u Splitu te se tek očekuju rezultati istrage.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • liliana 08.07.2019.

    Taksisti su posebna priča oni toliko luduju vozeći po cesti toa je strava.

  • listovača 08.07.2019.

    Ne znam kakvi so splitski taksisti,zato izuzetno dobro znam kakvi su ZG taksisti.Po nebrigi,bahatosti,nepoštivanju prometnih pravila daleko ispred svih su ovi novokomopnirani taksisti sa naljepnicama.Kada si sa njima u prometu dođeš u situiiaciju da se zapitaš trebaju li uopće postojati prometni propisi?Drugi se već tradicionalni zagreb taksi.Oboma je karakteristika mobiteliranja u vožnji,a primjetio samda to rade i kada imaju mušterije.No policija ni da mrdne!

  • 08.07.2019.

    Otkad je Ultre i turista po Splitu, ovi sezonski taxisti lete ko manijaci po gradu. Jučer je jedan pokraj mene vozija poljičkom cestom u rikverc jer je promašija skretanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare