To je to što me zanima!

Auto naletio na biciklista kod rotora: Ozlijeđen je i u bolnici

Nesreća se dogodila oko 20 sati u smjeru Lučkog na Jadranskoj aveniji. Kako doznajemo, biciklist je navodno teško ozlijeđen i prevezen je u bolnicu. Bicikl je potpuno smrskan, javlja čitateljica
Vidi originalni članak

U nesreći na Jadranskoj aveniji nakon rotora u smjeru Lučkog ozlijeđen je biciklist na kojega je naletio automobil. 

Policija je potvrdila da je prevezen u bolnicu. Navodno je teško ozlijeđen. Kako doznajemo od čitateljice, bicikl je potpuno smrskan. 

 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • najiram 10 09.09.2018.

    opet leteči auto...katastrofa dokle če ti auti letjeti...

  • centarfor 08.09.2018.

    Vozim se po Žerjavićevo ulici i skrećem uprema trgu Petra Svačića ( pkješaka nigdje) i odjednom doleti biciklisu naravno na biciklu i .... skoro sam ga srušio jer ga nisam imao kada vidjeti. On i dalje misli da ima prednost jer "ide" po zebri. A njihova vožnja po biciklističkoj stazi po Gundulićevoj u smjeru juga ali na strani za smjer prema Ilici je najnormalnija stvar ili vožnja po desnoj strani prema jugu na dijelu ispod Elektre gdje su izlazi iz dvorišta sa parkiranim automobilima a staza je široko zbog parkiranih automobila negdje uža od 1 metra. Zašto policija ili prometni redari ne ubiru novac koji im leži na cesti. Isto vrijedi i za pješake koji prolaze na crveno.

  • 08.09.2018.

    Što je uopće tu radio!!! Stvarno blesavo

Komentiraj...
Vidi sve komentare