To je to što me zanima!

Auto naletio na pješaka na "zebri", prebačen je u bolnicu

Automobil je u četvrtak popodne na izlazu iz Čakovca prema Nedelišću naletio na pješaka koji je cestu prelazio na pješačkom prijelazu. Pješak je prebačen u bolnicu
Vidi originalni članak

Automobil je u četvrtak popodne na izlazu iz Čakovca prema Nedelišću naletio na pješaka koji je cestu prelazio na pješačkom prijelazu.  

Pješak je prebačen u Županijsku bolnicu Čakovec. Više detalja o nesreći bit će poznato nakon što policija završi očevid. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • pajuta 22.08.2014.

    Na zebri ima prednost samo pjesak a ne biciklista. Ako nije siso s bicikla na zebri kriv je on a ne vozac. Zato biciklisti zapamtite da na zebri nemate prednost osim ako ne sidete s bicikla.

  • madras23 22.08.2014.

    Detalje ne znamo, to će se obaviti istragom. Slažem se da pješaci vrlo često "iskaću" na zebru. Zakonom o sigurnosti prometa na cestama, jasno je propisano kako se pješaci moraju ponašati kao sudionici prometa ( članak 110 pa nadalje). Oni doživljavaju zebru kao pločnik. Zakon kaže da na zebru smije stupiti tek kad je provjerio da je isto sigurno po njega i OSTALE SUDIONIKE u prometu. Naravno vozači moraju biti oprezni blizu zebre. Vožnja biciklom preko zebre je kažnjiva (500,00 kn), s koliko je kažnjeni moj prijatelj kojeg auto srušio na zebri dok je vozio bicikl po njoj.

  • bbbdado 22.08.2014.

    Neki bi mogli protumaćit da je auto prebačen u bolnicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare