To je to što me zanima!

Auto naletio na pješakinju (90) dok je hodala uz cestu: Umrla je

Nesretnu ženu, koja se kretala u istom smjeru kao i automobil te nije imala reflektirajući prsluk niti je bila označena nekim izvorom svjetlosti, vozač je udario desnim bočnim krajem vozila
Vidi originalni članak

U nedjelju, pola sata iza ponoći u Rovišću, nedaleko Bjelovara, u Zagrebačkoj ulici poginula je 90-godišnja pješakinja na koju je s leđa naletio 35-godišnji vozač Opel Zafire. Kretala se desnom stranom ceste, a od siline udara tijelo joj je odbačeno u jarak pokraj ceste.

Vozač nije prilagodio brzinu uvjetima na cesti, koja je bila mokra zbog kiše koja je padala, a i vidljivost je bila slaba zbog mraka. Nesretnu ženu, koja se kretala u istom smjeru kao i automobil te nije imala reflektirajući prsluk niti je bila označena nekim izvorom svjetlosti, vozač je udario desnim bočnim krajem vozila.

TRAGEDIJA KOD TRILJA Sletjela s ceste i prevrnula se na krov: Vozačica umrla u bolnici

Po nalogu zamjenice Općinske državne odvjetnice, policija je obavila očevid, a ona je odredila da se tijelo poginule preveze na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar gdje će se obaviti obdukcija. Protiv 35-godišnjeg vozača koji nije bio pod utjecajem alkohola, policija će podnijeti kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovar. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • majamanu 22.06.2020.

    90??? Da nije bila prikaza?

  • 21.06.2020.

    Zna admin.

  • vinja 21.06.2020.

    Prva pomisao mi je, što je žena od 90 godina radila na cesti iza ponoći. Tužno je da je na ovakav način izgubila život, ali mislim da vozač nije kriv iako će osjećati krivnju cijeloga života.

Komentiraj...
Vidi sve komentare