News

Komentari 37

Auto naletio na pješakinju (90) dok je hodala uz cestu: Umrla je

Auto naletio na pješakinju (90) dok je hodala uz cestu: Umrla je

Nesretnu ženu, koja se kretala u istom smjeru kao i automobil te nije imala reflektirajući prsluk niti je bila označena nekim izvorom svjetlosti, vozač je udario desnim bočnim krajem vozila

U nedjelju, pola sata iza ponoći u Rovišću, nedaleko Bjelovara, u Zagrebačkoj ulici poginula je 90-godišnja pješakinja na koju je s leđa naletio 35-godišnji vozač Opel Zafire. Kretala se desnom stranom ceste, a od siline udara tijelo joj je odbačeno u jarak pokraj ceste.

Vozač nije prilagodio brzinu uvjetima na cesti, koja je bila mokra zbog kiše koja je padala, a i vidljivost je bila slaba zbog mraka. Nesretnu ženu, koja se kretala u istom smjeru kao i automobil te nije imala reflektirajući prsluk niti je bila označena nekim izvorom svjetlosti, vozač je udario desnim bočnim krajem vozila.

Po nalogu zamjenice Općinske državne odvjetnice, policija je obavila očevid, a ona je odredila da se tijelo poginule preveze na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar gdje će se obaviti obdukcija. Protiv 35-godišnjeg vozača koji nije bio pod utjecajem alkohola, policija će podnijeti kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovar. 

Najčitaniji članci